2009-02-27 @ 22:02:33

Cleaning out my closet

Yes. Jag har faktiskt - hör och häpna - städat i mitt rum. Har hållit på ett bra tag men ändå ser det bara lite bättre ut. Jag har nämligen en tendens till... hur ska jag uttrycka mig.. SLÄNGA RUNT mina kläder i jättelika oidentifierbara högar som täcker mina möbler. Ibland skulle man nästan kunna tro att jag inte har några möbler alls på mitt rum, utan bara råkat bilda en lite för stor klädhög. Och grejen är att jag ständigt har brist på kläder... A, lite konstigt är det. Men jag har iallafall lyckats lokalisera mina mest användbara grejer och placerat dem på smarta ställen, så att tex katten inte kommer åt dem eftersom han så gärna vill dra ner allting i golvet. Hoho.

Var inte med på idrotten idag pga förkylningen, och usch så tråkigt det var. Hade lika gärna kunnat vara med. Nu funderar jag på allvar att kanske börja dansa, eftersom det var så himla kul då jag höll på med det senast. Gärna tillbaka till street, men en blandning skulle också sitta fint.

Nu ska jag snart sova, för imorgon är det tidigt upp till jobbet som gäller. :*
Och förresten. Jag kan faktiskt hålla ordning på rummet. Det är bara ibland det bildas högar..

2009-02-25 @ 08:57:13

Mm, cranberry.



Cranberry bodybutter från The Body Shop. Mm. (:

2009-02-24 @ 15:27:34

Dickdienstag

Snorigt och hostigt.
Har iallafall varit på första lektionen i skolan, sedan orkade jag inte mer. Åkte bort till Oliver och myste istället, kändes iallafall lite bättre. Matteprov väntas ändå imorgon. Huh.
Hann iallafall gratta Ida som fyller 17 jordsnurr idag. Haha. Stackarn.. Ett knallrosa kort och a gift fick hon.

..och vad äter man inte på en fet tisdag som denna om inte en semla. Längtar till ikväll, för då planerar vi att äta opp varsin sådan. ;)
Nu ska jag prova min förmåga att räkna ut matematiska problem. Hörs. :*

2009-02-20 @ 16:39:53

Thank God it's friday.

Det var en rätt flummig dag igår. Hade sovmorgon, men eftersom det alltid är tvärtom - att man försover sig vanliga dagar och vaknar sex på morgonen då man verkligen kan sova länge - så skulle det självklart inte vara något undantag igår.
Hade fem minuter mellan sista lektionerna, och jag var så trött och uttråkad (ja, rätt gissat. Vi hade NK lektionen innan) och jag kände att jag liksom måste få lite energi. Godis? Nä, vi kör på kaffe istället. På fem minuter... Okej, jag hinner, tänkte jag. Jovisst, jag hann klunka i mig koppen, men sedan satt jag och irrade resten av lektionen på grund av en överdos av koffein, och jag fick absolut ingenting gjort. Tror inte att jag kom med så fenomenala idéer, även om det verkade som det just då.
Anyway. Ska snart sticka hem för att hämta ett paket på posten. ;)



2009-02-19 @ 18:38:58

hohojaja


2009-02-17 @ 18:59:53

BAM!

Sitter och nöter på mitt tangentbord (soffbordet med för den delen eftersom jag har två bärbara datorer som ligger och värmer ytan på det...). Skriver skolskit.

Trodde att jag skulle få hjärtat i halsgropen när jag, efter att ha stökat runt lite i mitt rum, tänkte sätta mig på sängkanten och dra fram datorn för att skriva. Har en sängram som håller upp hela sängen, typ resårbotten eller vad det nu heter, och denna måste på något sätt ha lossnat i kanterna där den håller ihop, för när jag satte mig med min tjocka bak på kanten så åkte halva sängen ner i golvet. BAM! Herregud, det var ett starkt bevis på att mina kläder börjar bli liiite för tajta för mig.
Jag satte mig i soffan i stället, för det finns inte en chans i världen att jag rubbar den stora, tunga grejen själv. Är nämligen ensam hemma, så jag får väl vänta på att någon kommer hit och hjälper mig. Haha. Pinsamt.

Blev för övrigt glad idag. Ok, lite gladare än vanligt då.
Visade sig att jag ändå kommer att få gå på Göteborg Horse Show i helgen. Och ja, jag tycker att det är kul, annars skulle jag inte vilja gå.
Beställde aldrig biljetter, för dels så var jag lat, men jag var även sent ute. Skit, tänkte jag då.
Men se som det gick. :P Min mammas polare hade fått biljetter, eller nåt sånt, och hon hade tydligen inte tänkt gå, så tur för henne att hon känner mig, annars hade hon väl fått tråka på en läktare och tittat på hästskit hela dagen.

:D

Ok, nu ska jag fortsätta plugga. Hörs.


2009-02-17 @ 16:46:12

Sheer Cover - resultat

Fick mitt paket från Sheer Cover idag. Stack direkt och hämtade det från bussen, haha.
Det innehöll bland annat 2 mineral foundations i två olika nyanser, mascara, concealer, olika borstar, palett med bland annat lipgloss, highlighter och eyeliner samt återfuktande ansiktscreme och rengöringstvål. Najs, tänkte jag och testade det (så klart!).
Först gäller det att rengöra hyn ordentligt och sedan återfukta den.
Drog först på med concealern, och blev helnöjd. Täcker superbra och finns i två nyanser så att man lätt kan blanda själv.
Sedan borstar man på foundation. Provade först den ljusaste, men den täckte inte särskilt bra tyckte jag, så jag valde den lite mörkare. Deras foundation är 100% naturlig och av mineraler, så den täcker alltså bra och det känns inte som om man har något smink i ansiktet alls.
Fick med en mascara också och den visade sig vara superbra. Klumpar inte alls, sitter ok och smetar inte ihop fransarna.
Vad mer kan jag säga...? Det enda som var lite tråkigt är att borstarna "fäller" lite, men antar att det bara är i början som de gör det.
Jag är helnöjd - it's definately a keeper.

Mascara - turned out to be super


Sheer Cover mineral foundation


Concealer

Ska nu fortsätta med skolarbete, därefter ska jag nog plugga och sen ska jag göra läxor. Efter läxorna
ska jag skriva inlämning, efter det blir det skolarbete och sist så ska jag förhoppningsvis plugga. Argh... :*

2009-02-14 @ 17:26:21

Happy Valentines Day

Gjort en beställning på La Redoute idag, fastän jag igår bestämt mig för att inte göra det. Lägger upp bilder så fort jag får paketet.

Jobbade imorse, och till min stora lättnad gick det fort och bra. Sedan käkades det middag med mor och far, därefter gjordes det inte läxor utan det gjordes lockar i mitt hår. Tyvärr har jag inte sprayat tillräckligt, så de håller på att gå ur.
Sitter hos älsklingen, och ikväll ska vi på fest.
Nu ska jag joina honom framför den han gillar mest; tvn.
:*

2009-02-13 @ 12:55:28

Oh, no she didn't...

Yes I did.

















Beställde äntligen smink från Sheer Cover igår. Var så sugen så jag inte kunde låta bli.
Det är av naturliga mineraler och bra för huden.
Har läst olika recensioner och resultatet är ganska blandat, så jag får vänta och sedan bedöma själv! (:
Återkommer med det sen.

2009-02-13 @ 08:47:02

Finally

Äntligen! Nu har jag börjat skriva på den enorma inlämningen. Geografin.
Lyckades ta mitt sunda förnuft tillfånga och plockade fram datorn. Okej.. datorn var framme, men jag lyckades iallafall klicka upp det förbannade word-dokumentet. Så nu har jag börjat skriva! (:
Kanske kommer bli färdig i tid, men då får jag skriva arslet av mig idag, för jag har banne mig andra planer i helgen än att sitta vid en knepig uppgift.
Skolan bara väller över oss just nu. Som en deg, typ. Kakdeg. Nej, förresten... Som en bröddeg.
Anyway.
Geografin nu, sen kommer spanskaprovet, och sen svenskainlämningen. Yes. Därefter måste jag plugga till matteprovet samtidigt som jag läser trafikant och pluggar till provet i Fotografisk bild. Därefter väntar inlämningen i idrott.
Hur kul som helst! Herregud, varför kunde inte nån bara berättat hur roligt gymnasiet är, så hade jag ju hoppat över högstadiet direkt! ):
Högstadiet. Högstadiet. På tal om diet, så är det nog hög tid att inskaffa en sådan. Äter aaalldeles för mycket onyttiga saker. Tyvärr märks det överallt, främst på siffrorna på vågen. Suck. Fast först måste semlan ner, för det är en sån jag ska göra idag.
Nu ska jag fortsätta skriva. Ha en bra dag!

2009-02-12 @ 14:24:00

Tolfte februari tvåtusennio


Hemma från Helsingborg. Känns lite back to life again, eftersom man inte tänker så mycket på vardagen när man är där borta.
Överraskade Oliver idag med ett besök på väg hem från Borås. Han blev nog ganska glad. Stannade visserligen inte så länge, men vi hann kolla på Scrubs ändå. ;)

Å, alla dessa reor. Blir tokig när jag ser saker som jag vill ha men inte kan få. Ska lägga ut på bra smink istället. Hoho.
Förresten har jag fått för mig att denna bloggen behöver lite bilder, så bilder får det bli. Orkar inte riktigt planera vilka, så det får bli de som muspekaren landar på. Huh.

Syrran gör världens godaste cupcakes!


...och dessa tre snubbar tycker jag om rätt så mycket faktiskt. (Inte för att jag
jämför Oliver med en häst, eller tvärtom, men ändå... Anyway.)


Ska fixa lite grejer och sen att åka till papps. Tar datorn med mig, givetvis. ;)
Have a nice day.

2009-02-10 @ 17:01:52

100209

Redan tionde februari... Min tidsuppfattning har visst hamnat på efterkälken.
Var på stan och letade efter något till håret, och hittade Lakmé K.Style Hottest Chalk Matt Puder. Har inte testat den ordentligt än, bara på luggen, men hittills ser det bra ut. (: Man strör på pudret lite försiktigt på hårbotten, gnuggar lite och vips - volym!
Köpte dessutom ett linne på MQ. Välbehövt.



Dagens middag bestod av pastasallad. Mycket pastasallad. Skålen var för liten, så vi fick ta den största vi kunde hitta, och tro mig - den var stor. Det blev kvar mer än vi orkade äta upp, haha.
Oliver har tydligen fått för sig att han måste prova varenda sort av matbutikens drickor, så just nu sitter vi och smuttar på Boylan Bottleworks Creme Soda som smakar gräddkola.
...och imorgon åker vi hem. /:

Nu ska vi iallafall mysa vidare och kolla på film. :*

2009-02-09 @ 16:21:59

Danmark

Vaknade rätt tidigt idag, och strax efter12 gick vi ut för att åka över till Helsingör. Det var rätt mysigt att ta båten över. Vi strosade bara runt en timme i konstiga, diffusa klädaffärer innan vi bestämde oss för att åka tillbaka. Käkade pölse på båten, och sen fortsatte vi i Helsingborg. Supermys.
   Hittade en polsk affär förra gången, så innan gick vi dit och köpte typiskt polska kakor. hehe
Ska tydligen tjocka oss ikväll igen. ;)

Lägenheten vi bor i.

:*

2009-02-08 @ 09:23:31

Helsingborg

Efter jobbet igår, så åkte vi äntligen ner till Helsingborg! Gick och lade oss vid tolv eller nåt sånt, efter att ha tittat på tv. :P Idag ska vi bara ta det lugnt, kanske ut och gå. Imorgon ska vi att åka över till Danmark, strosa runt på stan på tisdag och åka till Väla innan vi kör hem på onsdag. Ungefär så som jag planerat det. ;)
   För tillfället sitter Oliver med ett PSP i händerna, samtidigt som han fascinerat tittar på sånt där program där de försöker sälja en massa prylar genom att hela tiden utbrista: "Oh, that's amazing!" eller "Oh my God, it really works!"
Nu ska jag undersöka om det finns nån frukost. :*
 

2009-02-05 @ 20:53:42

uppdatering från mobilen

Afro Power Dance? Check. Nyduschad? Check. Tyskaboken framme? Check. Mysig katt? Check. Kommit hem från afropasset, och det var pustigt. Det kan jag lova.. Imorgon ska jag lämna in papper om individuellt val i skolan, åka till papps och packa inför Helsingborg. (: Men nu ska jag plugga en stund.. :*

2009-02-03 @ 20:55:51

Bagie

Var på stan idag och kikade in i affärer. Hittade en söt väska som jag köpte. (:



Möttes av en glad och mysig katt (och pannkakor!) när jag kom hem.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fortsätta skriva på svenskan. :*

2009-02-03 @ 16:42:17

Mys

Vi hade mys igårkväll, jag och Oliver. Popcorn, chips, dip, lite godis... Ja, tjockiskväll då. Och filmen The Condemned (hatar den filmen från och med nu). Dippen hade jag stående på nattduksbordet, och skålen med popcorn och chips i sängen. Hm, tänkte jag. Vad bra det vore om dippen stod nära chipsen. Yes. Så jag tog tag om dipskålen och vips åkte den ur händerna på mig rakt ner på golvet. (Min väska låg bara en halv centimeter därifrån, men den klarade sig oskadd. Puh.) Samtidigt som jag i slow motion försökte hindra dippen att hällas ut ur skålen, stötte jag av ren chock till chipsskålen med foten, och PLÖTSLIGT hade vi både popcorn, chips och dip i hela rummet. Mmm.


Kvällen slutade dessutom med att jag förbannade filmregissören för att han gjort en så fruktansvärt sjuk film, där de dödsdömda personerna i den skulle döda varandra för att få kunna bli frisläppta.

Nu ska jag dra iväg på möte. Ha det bra. :*

2009-02-02 @ 15:19:56

Hm

Sitter på FBL, fotografisk bild, och är helt död. Har väntat på att lektionerna ska ta slut så fort jag satte min fot på skolans golv imorse. Men detta är sista lektionen som tur är. Nu vill jag bara hem (till Oliver förstås), slänga mig i sängen och glo på film. Kanske lite popcorn också ;)

Nästan hela dagen igår var för hemsk för att minnas. Jag är bara glad över att det slutade så bra som det gjorde. Brukar få hemska känslor och grejer när jag åker i bil och då man på nåt så självklart sätt förstår att föraren egentligen inte har kontroll över bilen överhuvudtaget, även om man kör på vägen och allt ser bra ut. Man verkar inte bry sig eller förstå vilka fruktansvärda konsekvenser som uppstår av för hög hastighet. Jag vet inte varför, det bara är så. Man njuter väl för mycket av farten för att offra den och istället ligga och krypa i 40.
Gah. På nåt sätt kan man inte uppskatta det man har förrän man är på väg att förlora det.

Nä, nu ska jag smita ut en stund för att träffa Oliver.
:*

RSS 2.0