2009-01-31 @ 17:31:10

090131

Puh. Dagen började med första dagen på simskolan. Jobbigt att jobba på morgonen.. Dessutom hade jag gått och lagt mig rätt sent, eftersom vi hade UKM kvällen innan. Det var lite stressigt då och då, och lite nervöst precis innan jag skulle upp på scen tillsammans med Maria. Men jag tror att vi skötte oss rätt ok ändå. För det var kul. (:
   Jag hann inte ens torka innan vi skulle iväg idag igen. Kom hem från Ullared precis. Det enda vi köpte, Oliver och jag, var i stort sett godis och lite smågrejer. Trodde att jag behövde fler grejer, men jag ville liksom inte köpa dem. Hehe. Sedan käkade vi pizza och kebabtallrik.

Jag vet inte hur jag ska orka med simskolan. Men kan ju se fram emot lönen sen. ;)
Nu ska jag kolla vem som gick vidare på UKM! Ha en bra kväll :*

2009-01-28 @ 15:17:32

Mo(tiva)tion

Hur ska jag kunna få motivationen att röra på mig när jag fryser som en jävla get? Imorgon vankas Afropower. Vad det är? Hum. Vet knappt själv.
Efter att ha haft ett intag på socker som överskrider mitt dagliga behov, känner jag att det få vara nog. Härmed ska jag låta bli socker och annat töntigt, samt börja använda mitt gymkort lite mer. Det ska vara utslitet! Mm, Yasse skulle vara stolt över mig om hon såg vad jag skrev. Haha.
Gymkortet fungerar ju inte riktigt som det ska. Det hade blivit avmagnetiserat eller nåt av en konstig orsak, och grejen är att jag inte vet var eller när det händer. Andra kortet, nämligen.
Huh.
Har faktiskt skippat brödet de senaste dagarna, och det har gått finfint. Anledningen är att jag har haft konstiga Bauchschmerzen ibland. Efter lite snack om det kom vi på att det kanske var bröd som fixade det, och hittills kan det faktiskt vara mycket möjligt. Men mjöl kan jag käka utan problem.


Ok, nu ska jag sätta mig o plugga. På riktigt. Kanske.
:*

2009-01-28 @ 13:56:57

Bilbilbilbil

Jösses. Jag tror att jag vill, verkligen vill, ha körkort nu. Efter att ha kört lite igårkväll (det gick rätt ok) så drömde jag inatt att jag körde runt i en liten bil, typ en Fiat 126 (hahaha).. det knäppaste var ju att det var en cabbe också. Jag susade fram där på vägen med vinden i håret, lycklig över att ha körkort. Att bilen bara gick i 50 var tydligen inget problem alls.
Jag var tvungen att ringa körskolan när jag kom hem, för jag ville boka tid. Haha.


Fiat 126. Grr..


Ska till tandläkaren imorgon.. Är rädd för att de hittar på en provisorisk lösning. Buhu. Men jag får iallafall springa i lite affärer efteråt. ;)

Nu ska jag prova att plugga.
:*

2009-01-26 @ 17:58:41

Tobbifan?

Jag vill ha Tobbi, alias Nissebajs, på tröjan när jag sover.


2009-01-26 @ 17:42:05

Schule schwänzen?

Det är så kallt i skolan att jag satte mig i sängen med en filt om mig så fort jag kom hem. Måndagar är värst. Lektioner från 8 till 16. Hu. Men sista flyttades till imorgon, så jag fick åka hem lite tidigare. (:
Jag känner inte för att gå på UKM-mötet imorgon. Tyvärr. Men jag tänker göra det ändå. Tyvärr. Ska jag stå på scen inför... 150 pers (?), så bör jag faktiskt veta vad jag ska säga. Det känns bäst så. Men jag hade föredragit att åka in till stan för att köpa badkläder, för simskolan drar igång på lördag igen. Kl 7.30. Å, och jag som inte njöt tillräckligt mycket av förra lördagen. Min sista lördag-sovmorgon på ett tag. Jag måste få byta plats, för det känns som om jag håller på att tappa armar av alla "tummen ner, ut, gräv en grop och fram, tummen ner...", och mina ben av alla "böj, vinkla, sparka ut och ihop, böj...". Det lustiga är att samma barn ofta kommer tillbaka gång efter gång. Aja, lite mer lön skadar inte. ;)

Körkort. Snart. I. Min. Hand. Nästan snart...



Nej, jag har ingen q-knapp. Det beror på min fantastiskt intellektuella biff till katt.
Ska läsa lite trafikant om en stund, men först ska jag be Oliver hämta mig... :P
:*


2009-01-25 @ 18:23:45

S like in..

Woho. Oliver lät mig köra bilen igen. (: Det gick sådär i början, men det kändes bra efter att jag parkerat bilen vid huset. Ska träna lite koppling och grejer innan det bär iväg ner till Falkenberg, där jag hoppas kunna få ta körkortet i sommar. Ser fram emot det, inte minst för att det är så sjukt roligt att köra...

Näsh, nu ska jag snart käka.


...and yes, dear. This good-looking fella belongs to me.
:*

2009-01-24 @ 11:38:12

Sol, någon?

Börjat morgonen med väckarklockssignal, frukost, prat med mamma och en, för ovanlighetens skull, gosig Tobbi. Han brukar inte alls vara mysig nuförtiden, utan det hände bara när han var liten och oskyldig. Han joina mig, tillsammans med sin elefant, nu när jag sitter på golvet med datorn. Den brukar ligga bredvid honom, och när han bestämmer sig för att ligga på en annan plats eller hitta på något annat, tar han den i munnen och traskar iväg. Elefanten brukar dessutom vara det enda alternativet för att få ut katten ur mitt rum..



Min mattebok ligger i väskan. Väskan ligger inte alls långt ifrån mig. Skit också.

Ska snart dra iväg till papps, men måste ladda på mobilen med lite pengar först. Kommer inte ihåg när jag hade pengar på den senast.. Höh.

Helsingborg är nästan fixat, för övrigt. Det ska bli supermysigt. Senast vi var där var det jättekallt och blåsigt, eftersom lägenheten ligger precis vid havet. Ska kanske berätta att det är Olivers mormor och morfar som äger den, men eftersom de bor i Florida så har de det liiiite varmare än här... Jag ska banne mig också bo där nån gång, om det så bara är för någon vecka.

Näpp, nu ska jag dra iväg. Have a nice day.
:*

2009-01-22 @ 18:54:36

Spelberoende

Jag har testat ett nytt spel, men jag kommer tyvärr inte att avslöja vilket. Haha. Det är lite.. smålöjligt. Höh.
Gick hem till Oliver efter skolan, fast egentligen skulle jag åkt hem, och satte mig vid datorn och spelade. Nu efter några timmar känner jag att det kanske är dags att ta sig an de tusentals glosor vi får varje vecka. Till imorgon är det både tyska och spanska. Lo siento, no comprendo.
Hoppsan, nu är äppelkakan färdig. :O

Lägger upp en lite gammal bild på Oliver, och en på Timmy. :*



2009-01-22 @ 12:57:32

090122

Behöver några positiva tankar nu när jag sitter på hålet, helt ensam, och - ja, tyvärr - väntar på att nästa lektion ska börja.
Längtar till februarilovet då jag och Oliver kanske åker ner till Helsingborg och bara tar det lugnt i några dagar. Åka över till Danmark och strosa runt. Mmm. (:

Tänkte beställa några böcker så fort plånboken tillåter. Bland annat Dita von Teese "Burlesk som konstart". Hon är ju så snygg.



2009-01-21 @ 20:10:46

Biopremiär

Måste bara säga att “Confessions of a Shopaholic” har premiär - på bio! - i början av 2009. Gissa vart jag ska inom de närmaste veckorna..


2009-01-21 @ 20:03:30

Onsdag kväll

Nej, min dator hemma funkar fortfarande inte. Trodde jag skulle slänga den i väggen, så sur var jag. Men Oliver lovade att mixtra lite med den. Han påstod dessutom att Tobbis katthår kunde ha fastnat inuti den, men det skulle aldrig ske. Ehe.

Nästa köp, förresten? Kikade in på eleven.se. Vårdande produkter mot värmeskadat hår och kluvna toppar. Skulle komma bra till användning.

2009-01-20 @ 17:24:18

weekly




En perfekt sak för alla tjejer.. Volumaster.  Fukar inte att inte använda den, för håret blir supersnyggt. Plattar håret efteråt också, och då måste jag förstås tipsa om en plattång också. Haha. GA.MAs serie. Också de är hur bra som helst. Försöker att inte använda dessa varje dag eftersom det sliter på håret, men det är snyggt att fluffa upp håret lite då och då.
Ska förresten få min dator fixad hemma. Jäs, äntligen!
:*

2009-01-19 @ 18:52:19

UKM!

UKM-festival
i Tranemo Aula 30/1
inte försent att anmäla sig!

sista anm.dag 22 januari
Ålder: 13-20

Ni kan vara med i: Scenframträdande (musik, dans), Poesi/Litteratur, Film (gör en egen film!), konst (tavlor/ foto/ serier) och design (skulptur/kläder)
Vinnare går vidare till finalen i Mölndal 8e - 10e maj.

UKM står för "Ung Kultur Möts" :D
Ukm är egentligen ingen tävling, ni som anmäler er är med för att sedan kunna gå vidare och representera er kommun, vilket i detta fall är TRANEMO/SVENLJUNGA kommun. (Det är endast ungdommar som bor i Svenljunga, Tranemo eller Ulricehamns kommun som får anmäla sig till Tranemo/Svenljunga- kommuns festival.)

För att locka er ännu lite kan jag avslöja att alla som kommer och tittar betalar 10 kr för entré, och får samtidigt ett lottnummer på sin biljett där man kan vinna priser. Under kvällen kommer även en dejt med Robin Bengtsson (känd från Idol 2009) att auktioneras ut. Missa inte det!

Anmäl dig på http://www.kulturungdom.se/index.php?option=com_content&view=article&id=164&Itemid=146 nu!

2009-01-19 @ 16:51:11

Kladd

Jag har fått hjälp av älsk, så nu är min inlämning till FBL klar. En banner till skolans hemsida. M! Precis en sån uppgift man vill göra. Annars har jag lyckats genomlida dagen genom att inte planera och se framåt, utan man får ta lektion för lektion, annars orkar man inte. Inte jag iallafall. Huh.

Jag är fattig resten av månaden.. Och då menar jag superfattig. Jag behöver en sponsor. Haha.

Bjuder på lite ögonorgasm.. En dag ska jag bli ägare till en Louis Vuitton. :P



:*

2009-01-18 @ 20:25:40

Naturgodis, GTA, blogg

Sitter hos älsk. Har försökt plugga lite men det vill liksom inte fastna riktigt. Gör ett nytt försök imorgon istället.
Annars har vi mest suttit och gottat oss.

Jes. Blev fotad igår. Hade några superroliga timmar tillsammans med Maria, Elina och Yasse, trots långa väntetider. Lägger upp ett smakprov. (:




Imorrn skola igen, och jag känner verkligen inte för det. /: Men jag vet iallafall att det är exakt 18 dagar, 19 timmar och 34 minuter till februarilovet!
Dagens: Paolo Nutini - Lay Down Beside Me

:*

2009-01-14 @ 19:52:14

Nytt!


Köpte två klänningar nyligen. Den vita på Nelly.se och den andra i Borås. Ska bara bestämma vad jag ska ha på mig på  'the photosession' på lördag. Fortfarande lite skeptisk till det hela, men på lördag får vi alla veta hur det ligger till.
Skulle fotograferas för skolans broschyr idag också, men Jan var så virrig så det blir av imorgon på lunchen istället.

Var på gymmet idag förresten. Hade en bultande huvudvärk, men jag överlevde ändå knappt 50 minuter. Bättre än inget.
:*

2009-01-13 @ 15:05:10

Gratismode.se



Blev medlem på Gratismode.se för några dagar sedan. Man samlar poäng för att sedan kunna växla in dem mot olika presentkort på kläder, eller tex biobiljetter.
Man samlar poäng genom att tex värva vänner, besöka hemsidor eller göra gratiserbjudanden. Det är helt gratis att bli medlem! Om du går med genom mig nu får du 50 p på en gång! Bli medlem här!

2009-01-07 @ 11:36:14

I like my money right where I can see it.. Hanging in my closet.

Jag tycker om honom.



Kom precis hem efter att ha handlat lite grejer med Yasse. Köpte lite kläder för mitt presentkort, och Uggs.. för syrrans presentkort. Men hon får tillbaka sina pengar. Kan stoppa tillbaka pengarna i kuvertet och rita ett presentkort. Höh.
Annars nöjd, förutom att jag nu måste ta bussen in till stan bara för att hitta en jacka. Vet att det blir svårt att hitta en bra, med tanke på att de byter kollektionerna för våren och sommaren.
Har iallafall Oliver som följer med. (:
Nä, nu ska jag fixa iordning mig.
:*

2009-01-04 @ 16:33:10

Lämna tillbaka min pensel.

Jag har alltid påpekat att "det måste verkligen vara svårt att tappa bort saker i en lägenhet". Letar man efter någonting lär man ju hitta det förr eller senare, för utrymmet är ju inte så stort. Vad kan det vara? 60 kvm? 70? Ok, denna är ju strax över 80, men ändå.. Jag hittar inte min pensel! Hur svårt kan det vara? Tanken om att penseln verkligen finns någonstans i lägenheten har etsat sig fast i mitt huvud, och jag kan inte sluta fundera på var sjutton jag kan ha lagt den. Den befinner sig dessvärre inte där den ska vara.

Mitt rum ser mer och mer ut som ett rum nu. Känns bra. Köpte grejer på IKEA igår, till exempel. 'Snodde' min pall (som stått hos pappa hela tiden) idag också. Vet inte riktigt var jag ska ställa den, men huvudsaken är att den är här. Ehe.

:*

2009-01-03 @ 22:25:30

Förr gällde det att konsumera, nu ska vi konsumindre.

Finanskris. I min plånbok. Hjälp.  Ändå behöver jag en vinterjacka, skor, ny väska... Och den där tröjan på Stadium. Fan.



Jag har börjat vänja mig vid tanken på att skolan snart ska starta igen, för jag har haft det så otroligt bra under lovet. Var i Jönköping med Oliver och besökte bl a IKEA igår och så åkte vi skridskor idag. Har också jäst framför flera avsnitt av Arkiv X. Underbart. Asså... inte det där med jäsandet, utan det där med Arkiv X.
Höh.

Scott Blevins: Agent Mulder - what are his thoughts?
Scully: Agent Mulder believes we are not alone.

Scully: What I find fantastic is any notion that there are answers beyond the
realm of science. The answers are there. You just have to know where to look.
Mulder: That's why they put the "I" in "F.B.I."

:*

RSS 2.0