2009-09-30 @ 19:35:35

Vi kör på en sån här..



musik
: David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch
frisyr: uppsatt knut
smink: lite mineralfoundation
klädsel: Jeans, top med djup urringning bak
händelse: fika med bästa, snyggaste syster
vill ha: -
beroende: vaniljte
tråkigaste: -
köp: ett par jeans och en jacka. Kan visa imorrn
mat: pannacotta, raggmunkar, pannkakor. Nyttigt.



2009-09-30 @ 09:35:03

Dagens planer

Ledigt idag, så jag sticker till Borås och fixar ett par grejer. Ska träffa syrran och fika med. (:

Arrivederci

2009-09-29 @ 20:54:47

Det blev inte så

Datorer behöver i framtiden inte väga mer än 1.5 ton.
Tidningen Popular Mechanics, 1949



Internet är en fluga som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk i längden kommer
att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet.

Ines Uusman, 1996, IT-ansvarig minister


2009-09-29 @ 20:50:23

En tisdag, dagen före en onsdag



Kofta - VeroModa
Linne - MQ
Top - Gina Tricot
Leggings - H&M

Snygga bilder, I know.

Hade föreläsning idag av Lou Rossling, och det var en av de bästa jag varit på. Faktiskt.
Annars inte hänt så mycket. Jo, fått ett konstigt märke på fingret efter att ha försökt tanka bilen. Klämde nämligen pekfingret, och fråga inte hur.
Kom hem från stallet nyss, och nu ska jag ta mig en kopp te och sedan sätta mig och kolla på House.

Runt 300 satt och lyssnade.

2009-09-28 @ 18:12:57

Todayz



musik
: John Mayer - Free Fallin'
frisyr: plattat med uppsatt lugg
smink: det gamla vanliga
klädsel: leggings, svart top med knappar, stickad kofta
händelse: -
vill ha: en shoppingtur
beroende: vaniljte
tråkigaste: försöker se det hela positivt, men engelsklektionen var det knappt outhärdlig
köp: mjo, lite kläder
mat: godaste soppan





2009-09-28 @ 17:46:50

Helgen i bilder

Såg the proposal i helgen med Oliver, och så gick vi till ica och hittade något gott, alltså allt precis som det brukar vara 8-)

 

 


Men det är något som fattas ändå...

Sådär (:

2009-09-28 @ 14:03:27

Jeansleggings/strechjeans

Visst har jag ett par kakbyxor som åker på då man sitter framför tvn med godisskålen på magen, men ett annat slappt men samtidigt snyggt sätt att klä sig heter jeansleggings. Eller strechjeans. Hittade ett par från Nelly.


Cleave Plain SEK 299, Vila - NELLY.COMDuffy Leggings SEK 399, Only - NELLY.COMCleave Plain Denim SEK 249, Vila - NELLY.COM

2009-09-28 @ 13:56:26

Olivers place

När schemat visar ett tretimmarshål, då går jag, den lilla bit som finns att gå, upp till Olivers place. Härifrån ser man i stort sett det mesta. Ser om skolan brinner också, så att jag inte skulle behöva gå dit i onödan, så att säga. 8-)
Har tagit tag i min kost också. Inget onödigt idag, för det är ju så att man mår mycket bättre utan all god skit som choklad, godis och annat sockerfyllt (och jag som köpte en bakbok med julgodis för några veckor sedan...).
Ska alldeles strax fixa färdigt min tre dagar försenade inlämning, sedan gå iväg för sista lektionen och sen blire bussen hem igen. Det tar banne mig aldrig slut.

2009-09-26 @ 14:43:11

Ljuvliga substanser, isåfall.

Food is any substance, usually composed of carbohydrates, fats, proteins and water, that can be eaten or drunk by an animal, including humans, for nutrition or pleasure.

Jag är inne i en matperiod igen.
Gissa vad vi gjorde med godispåsen igår? Åt upp allt innehåll. Gissa vad vi gjorde igår kväll när Olivers familj hade lägenheten full med gäster? Åt. Och idag efter jobbet? Åt, samtidigt som vi pratade om mat. Haha. Och då menar jag att vi äter massor. ...och ikväll är vi bjudna till en annan bit av hans familj (såklart), så vi ska äta födelsedagstårta.
Funderar ibland på varför man inte tröttnar på att äta. Det är mysko.

Nä, vad sägs om lite cupcakes ikväll? ;)

 


2009-09-25 @ 13:37:57

Hey, I put some new shoes on, and suddenly everything is right

Mi casa es su casa - H&M 349:-

 


2009-09-24 @ 17:56:27

En paus från pausen

 


Roat mig med att kolla på Män som hatar kvinnor tillsammans med oliver och godiset. Jojo, och spanskaboken ligger på golvet under tiden. Provet går bra imorgon. Det gäller att vara optimist.


2009-09-24 @ 13:48:48

30 dagar kvar

Flygbiljetterna är beställda och om 30 dagar åkver vi iväg till Polen! Är borta under den lediga veckan i slutet av oktober.

Snart ska jag bege mig ut i det hårda väder som råder i de södra delarna av Västergötland, för att snabbt slinka in på ica och snappa åt mig en påse godis åt Oliver samt en påse yoghurtindränkta torkade jordgubbar åt mig. Mumma.

2009-09-23 @ 13:25:08

- Me siento bien, sa hon.

 

 

Det är så jag funkar. En kopp te (i vissa fall den största mugg som går att hitta i skåpet) och en av alla de tidningar jag ibland får hem i brevinkastet. Kommer inte ihåg alla namn snart. Och har jag hittat ett favoritte, då ska jag banne mig ha det också. Finns det inte går jag runt som en och annan I-landsproblemare och klagar på att mitt te faktiskt inte finns i skåpet. Och ta skydd om det inte ens finns i affären.
Men idag finns där ingen tidning, utan det är mina spanskapapper som ligger framme istället. Än så länge går det  fint, och jag har ännu inte börjat beklaga mig över provet på fredag, trots att det nog hör till historiens mest omfattande.

När jag känner mig klar sticker jag iväg till papps, men måste erkänna att det känns bra att sitta uppkrupen i soffan med filten om benen när det småduggar och blåser hejvilt därute.


2009-09-22 @ 18:58:19

Låt oss producera ytterligare en dag




Vart tog tiden vägen?
Allt går så fort nu för tiden, och man hinner liksom inte tänka till innan det är en ny dag och man står ännu en gång och gör sig en kopp te på morgonen, kollar ut genom fönstret och ser hur träden förbereder sig inför den kommande "nya" årstiden. Ibland får jag känslan av att det enda man gör är att producera sina dagar, och rullbandet går numer av sig självt. Kanske jag börjar tappa meningen med ungdomen eller är det detta man brukar kalla för att 'återgå till vardagen'? Isåfall är det ju tragiskt. Jag vill uppleva varje dag som om den vore min sista, inte producera dag efter dag och uppleva samma sak om och om igen. Jag vill kunna uppleva var dag som om den varade en evighet, och inte dela in den i olika delar, som var och en har en personlig betygsskala. Jag behöver kanske ta mig en titt på livet, eller kanske leva efter Hinduernas livssyn. Problemet är bara att jag inte lever i en omgivning som gör detsamma.

Vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag göra det som faller mig in, och om det är att återigen ta hand om läxhögen, så må så vara.


2009-09-21 @ 20:34:12

Hohohoo

Idag äntligen. Efter att inte ha inhandlat ett endaste klädesplagg (well, en halv leggin..s? iaf. Fick låna resten av pengarna) på hela månaden har jag iallafall nu beställt ett par skor. (:
Lyckades hinna klicka på "slutför" innan Oliver dök upp med sitt suckande.
Nu är allt ok igen. ;)

2009-09-21 @ 14:05:29

John Mayer


I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her name in the sky
I wanna free fall out into nothin'
Gonna leave this world for awhile

And I'm free, I'm free fallin'






2009-09-21 @ 13:42:34

Om jag fick leva ett liv till...


Om jag fick leva ett liv till

då skulle jag göra fler misstag nästa gång
jag skulle vilja koppla av mer och vara mjukare
jag skulle vilja vara dummare än jag varit på den här resan
jag skulle vilja ta saker och ting mindre allvarligt

jag skulle vilja ta mer chanser, bestiga fler berg och simma i fler sjöar

jag skulle vilja äta mer glass och mindre bönor
...
...Om jag fick leva en gång till skulle jag packa mindre i väskan.

jag skulle gå barfota tidigare om vårarna och fortsätta med det längre in på höstarna

jag skulle dansa mer, åka mer karusell och plocka fler tusenskönor...

Nadine Stair, 85.




2009-09-19 @ 18:18:28

Gårdagen

 


Var och tömkörde denna snart väldigt långhåriga nalle igår, och han skötte sig kanon. Över förväntan faktiskt. Det blev bara jobb i skritt eftersom jag inte ville skynda på för mycket, men han fick busa då och då också. Vet inte varför, men det är hans grej att alltid välja att blinka i ögonblicket man tar ett kort, så ungefär hälfen av korten är på en häst som blundar.

 

 



2009-09-19 @ 10:58:49

Hard work

Kom hem från jobbet precis. Gjort en kopp vaniljte, så nu ska jag sitta och mysa framför nya Cosmopolitan. Senare ikväll kommer nog Oliver hit, och då ska vi kolla på film, har jag bestämt.
Nu ska jag och mina russinfingrar gå och äta frukost.

2009-09-18 @ 11:36:36

Då var det dags igen



Tröja, 299:-, H&M

Det känns som att då och då (sådär tre gånger i veckan) är det dags att uppdatera hela garderoben, men då plötsligt dimper det ner ett konstigt brev från skatteverket och jag fattar iiiingening.

2009-09-16 @ 15:16:02

Große Katze

Vart hos veterinären med katten, så nu har han blivit vaccinerad för tredje gången.
Försökte påminna honom om att han faktiskt suttit i en sån bur två gånger innan och besökt samma ställe vi skulle besöka, två gånger innan, då han då och då oförutsägbert kastade sig mot gallret. Jag sa faktiskt till honom att han kan vara lugn, och vem är det som ligger på rygg, gnidandes mot det svarta bordet medan veterinären klappar och gosar, om inte Tobbi. Och det var inte förrän Vet sa det, och jag såg andra små katter som kollade skräckslaget på min katt som jag faktiskt insåg att han är ett och ett halvt år och SÅHÄR stor. Okej, visserligen lite overweight, men jag menar.. han är en bamse. Han hade kunnat äta upp de där andra katterna som var sex år och vägde typ ynka 3-4 kg var till frukost (plus lite av det där fodret jag köpte). Men det var kul att se folks min.
Min katt är fan den största.

2009-09-15 @ 16:38:12

Wind me up and watch me go

Sitter och matar katten med stekta kantareller, och han tycker att det är skitgott. Tänkte att det kan vara kul att veta.

Börjar bli jobbiga dagar i skolan nu, och man orkar liksom inte med längre. Tror jag börjar bli gammal, hoho. Ja, på min tid, då skolmaten var god och näringsrik, dagarna gick snabbt och då man inte hade tråkigt under lektionerna.. vänta nu. Det låter ju som en annan skola jag gick på innan denna.. Skit också.

Känns bra att vara pessimist nån gång då och då, men det börjar bli lite väl tätt mellan dessa gånger nu. Märks lite här och där. Men nu banne mig.. Ett par dagar till och jag är mig själv igen.




2009-09-14 @ 18:35:02

Visste du att..



'En kvinna utan ett fungerande bankkort är som en skadskjuten älg'




2009-09-13 @ 13:15:41

Förkylt

Har åkt på en förkylning igen, tror jag. Typiskt. Vaknade sju imorse och kunde inte somna om. Dessutom hade fönstret varit öppet eftersom jag tjatade om hur varmt det faktiskt var i sovrummet på kvällen. Dum jag är. Finns det ens litelite värme så ska man ta vara på den. Iallafall denna tid på året. (:

Nu sticker jag till stallet för att rida en viss häst igen.

2009-09-11 @ 12:36:40

Bye

 

 

 

 

Nu sticker jag. Hörs ikväll eller imorgon efter jobbet.

 

 


2009-09-11 @ 11:29:22

Svar

Fick ett par svar på annonsen, men antingen var det lite långt bort, sådär att man måste ta bilen och köra 30-40 km, eller så var det islandshäst. Ring nån mer då, tänkte jag. Satte mig vid datorn efter att jag kommit hem för en timme sedan, och plötsligt ringer en tjej från svenljunga och hästen låter jätteintressant. Efter typ 20 minuter lägger vi på och allt verkar perfekt. Sen ringer en till tjej, lite längre bort dock, och hästen låter också bra. Typiskt. :P

Huhu. Nu har jag en stund att fundera iallafall. Men tänk om det ringer fler.

2009-09-10 @ 10:00:55

Morgon

Ska snart fixa mig inför skolan. Börjar elva, men hade de inte flyttat dit den lektionen hade jag börjat... 14.45. Herregud, alla dessa krävande skoldagar. ;)
Vem så inte Idol igår? Min favorit var iallafall..



2009-09-08 @ 19:35:09

Vem har sagt att det är lätt?

Marika säger:
vad gör du?
-  Oliver säger:
inget..
surfar bara..
du då?
Marika säger:
söker på olika utbildningar o grejer
-  Oliver säger:
ok.. hittar du nått intressant?
Marika säger:
njao
Marika säger:
eller, jag vet inte
kanske typ... personalutvecklare
Marika säger:
jag vill bli en... rekryterare 
-  Oliver säger:
coolt  vad gör en sådan?
Marika säger:
Att arbeta med rekrytering och bemanningsfrågor innebär att du hjälper företag eller myndigheter att hitta lämpliga kandidater då rekryterings- alternativt bemanningsbehov uppstår. De lediga jobben som ska tillsättas varierar från uppdrag till uppdrag vilket gör att arbetsgången ser olika ut. Målet är alltid detsamma, att finna lämpliga kandidater till arbetsuppgifter och positioner som måste bemannas eller tillsättas 
-  Oliver säger:
låter mysigt!
Marika säger:
fast man kan vara personalutvecklare och hålla på med det med..
eller administratör eller va det var..
hm..
eller ett fucktard om man vill det
PUH

2009-09-08 @ 17:51:21

Simplicity, simply.



Idź na studia
, będziesz wykształconym bezrobotnym.

Studera, så blir du en välutbildad arbetslös person.



2009-09-08 @ 17:26:25

Ett par visdomsord för dagen


"Om man springer fort och skrattar mycket syns det inte att man är ful"




2009-09-06 @ 20:45:33

Och plötsligt..!

 



BOOM! Det här liksom.. bara hände. Nevermind cpminen.





2009-09-06 @ 14:51:25

Citruschock

 

 


2 skivor färsk ananas
1 apelsin, pressad
½ lime, pressad
1 passionsfrukt, urgröpt
ev. ½ dl kallt vatten


Mixa ihop. Häll upp. Njut.



2009-09-05 @ 14:35:30

Kanske?



Har fått ett svar på min annons om medryttarhäst!
Hästen finns i Svenljunga, men säger inte så mycket mer än. Ska rida den först, och det dröjer nog kanske två veckor tills dess. Och sen ska vi ju passa ihop också. Det här ska bli kul. (:


2009-09-05 @ 11:29:47

Håll hårt i sommaren

 

1 dl färska jordgubbar
½ banan
2 dl fil
½-1 dl vatten

2009-09-04 @ 22:30:45

l o o k i n g f o r w a r d

 

 

 


2009-09-04 @ 19:28:21

sushilized

Hade en supermysig kväll tillsammans med O igår. Först var det en massa hemligheter, sen fick jag blunda och till slut satt vi i skenet av tända ljus och åt sushi. Därefter bastu, och det var såå varmt och skönt. (: Behövs när det börjar regna hela dagarna och man måste klä sig i tjocka tröjor för att inte sitta och huttra på lektionerna. Till efterrätt hade han fixat fruktsallad med vaniljgräddglass. Så vi satt där och tjockade oss och trivdes.

På tal om kyla. Nu äntligen har jag fixat en riktig vinterjacka! Visserligen känns den stor och plufsig än så länge, men antar att det bara är för att man gått så lättkladd i ett halvår. Men jag tycker fortfarande att jag skulle beställt xs, för då hade den suttit ännu bättre.


World Class Parkas SEK 895, Jeane Blush - NELLY.COM


2009-09-02 @ 16:33:07

Ok, en sista... ;D


2009-09-02 @ 16:28:40

Funny cats


2009-09-02 @ 16:25:31

Sneezing panda


RSS 2.0