2009-06-29 @ 19:07:42

Dammigt värre

Lyssnar på grannarnas arabmusik (eller, det är ju något man inte kan undvika..) och sitter här med syrrans laptop i en superdammig lägenhet. Alla tre fönster har blivit utbytta, och det enda snubbarna gjorde (som man kan kalla städning) var att först våtmoppa golvet, och sen, därefter, sopa ihop allt damm och skräp. Hur var det nu? Skulle man inte sopa först...?

Annars har min dag varit underbart varm. Sådär varm att man bara vill sätta sig i skuggan och göra ingenting i några timmar. Har kört sammanlagt i tre timmar, och det gick superbra. (: Woah. Jag börjar faktiskt känna mig som en bilförare. Saknar mitt O dock, men honom hoppas jag få se nu nån gång i veckan. Kanske i Borås, kanske i Tranemo...
Har också fastnat för en mobil jag vill skaffa, men det tar vi sen!

:*

2009-06-26 @ 09:19:07

Jag förstår mig inte på folk

Jag har ingen mobil längre.. Uff. Råkade lämna kvar den i datorsalen på körskolan, och efter en halvtimme kom jag rusandes tillbaka och då var den redan borta. Jag blir så arg och ledsen när folk gör så. Jag menar.. Kom igen. Var lite hederliga och iallafall lämna den till disken som är tio meter bort. Men nej, ingen inlämnad mobil och ingen som svarar på den heller. Ok, det var det. Hade allt personligt i den. Flera hundra bilder, anteckningar, alla telefonnummer och nu är allt borta. Har iallafall spärrat nummret, så det kommer jag att behålla. Ska nog spärra hela mobilen också hos polisen.
Eftersom jag trivdes så med den, så vill jag nog ha en likadan. :P Kalla mig konservativ, men den var fan perfekt för mig. Spara ihop till ytterligare fyra tusen? Tja, det får väl gå då.


2009-06-24 @ 20:11:52

BarbiedrogenVill du bli smal, brun och kåt? Perfekt! Barbiedrogen är något som injiceras flitigt bland britter, bland annat, men ingen känner riktigt till konsekvenserna. Preparatet Melanotan, som det egentligen heter, är olagligt att sprida men cirkulerar ändå flitigt, och ofta får man tag på det på nätet. Melanotan är ett syntetiskt hormon som gör att kroppen producerar melanin, ett ämne som ger huden färg. Det finns två typer av denna drog, och den ena ökar dessutom den sexuella driften. Olika hudåkommor kan uppkomma, och drogen har ännu inte licens för mänskligt bruk.

Vad ska man säga? Tja, naivt.

2009-06-23 @ 16:44:44

The PoguesFrån P.S. I Love You så klart. (:

2009-06-23 @ 16:25:14

Morrissey och körkortsbokenLyssnar på sån där må bra-musik och tänker plocka fram körkortsboken strax och börja läsa i den. Planerade att gå på teorilektionen halv fem, men eftersom jag läst så mycket körkortsteori i skolan i ett år, så tror jag att jag klarar mig på egen hand. Dessutom har det varit en varm dag, och ni vet de där rekommenderade 10 000 stegen man ska gå per dag? 100 spänn på att de redan är fixade. Puh.

Annars har jag inga planer för kvällen.. Jo, förutom alla de 10 olika böckerna jag ska läsa. Kanske man kan klämma in en film nånstans ändå?

2009-06-22 @ 17:57:39

Dagen

Ett par rundor i affärerna och.. sedär vad mycket man kan hitta ;)
Bor hos kära syster dessa tre veckor. Igår kunde jag inte somna förrän efter två timmar ungefär. Vem har fest på en söndag, liksom? Men jag antar att jag till slut sov, eftersom jag väcktes vid åtta av buller utanför fönstret - på sjunde våningen. Renovering av fasaden, ja just det.. Hupp. Men det kanske blir lättare att sova idag.
Efter mina körlektioner - som förresten gick superbra! - tänkte jag överraska Oliver, så jag dök upp i Tranemo i eftermiddags och fick en glad pojkvän som tack.

Nu ska jag ta och lata mig lite innan jag sätter mig på bussen igen. :*


2009-06-20 @ 18:47:26

Förvaring - at last!

Den är stor, vit och den har två dörrar. WOH. Jag har ett skåp! Ett till, vill säga.. Äntligen kan jag knöka in mina grejer där och, hör och häpna, mina kläder får faktiskt plats nu. (: Syrran och jag ägnade någon timme till att sätta ihop det, och voilà! Snart behöver jag bara inhandla fler galgar och sen är det perfekt.
Minsta problemet var ju bara att få plats med skåpet i detta lilla rum. Faktum är att det får knappt plats. För mycket möbler på en och samma yta, men ännu en gång.. det fixade sig.

Nu känns det bra. (:

2009-06-20 @ 18:36:53

Min midsommar

Inga kransar i håret eller stora symboliserande stångar. Nope, det var jag, Oliver, en stor grill och en maaassa mat. Hade tänkt åka och vara med alla andra, men eftersom O mådde dåligt så stannade vi hemma istället. Skulle varit hemskt tråkigt att bli lämnad ensam, ansåg jag.


Pannacotta med passionsfrukt till efterrätt, så klart.


2009-06-18 @ 12:52:05

FruitySitter och smuttar på min Brämhults Jordgubb/Lime och börjar vänja mig vid det svenska vädret. Har inte riktigt bestämt vad vi ska göra på midsommar, eftersom Oliver är sjuk.. Men vi får väl se hur det blir imorgon.2009-06-18 @ 09:47:12

Nytt!

Peace Bracelet SEK 35, Nelly Accessories - NELLY.COMKnitted Bead Bracelet SEK 35, Nelly Accessories - NELLY.COM

Nya armband från nelly.se.


2009-06-17 @ 16:00:10

Show me some love

Aileenn SEK 999, Steve Madden - NELLY.COM


Steve Madden, 15 cm klack. Mmmm.

2009-06-16 @ 11:02:56

Det handlar om...

Blev en del shopping igår ändå. Hade ju inte tänkt det. Tänkte att man bara kanske kunde gå runt i affärerna, bara titta liksom. Men sånt funkar inte för mig, tydligen (fast det visste jag ju redan). Kom hem med ytterligare ett par saker i påsarna, men det orkar jag inte slänga upp här nu. Bland annat ett par svarta jeansleggings från MQ.

Idag är det tillbaka till Borås för teori. (:

Göet. :D

Denna köpte jag för ett par dagar sen, men ändå.


2009-06-14 @ 20:19:10

Mysigaste kvällen ...

Mysigaste kvällen på länge i fredags. God mat på Alléterrassen, åt världens godaste kycklingsallad och Oliver åt pizza. Sedan bio och Änglar och Demoner. Se den!

Kameran på mobilen är sämst (förstört den, ja..) Så därför blev han lite... lila.

Igår hade Robin inflyttningsfest, men stannade inte så länge. Drog ungefär då alla i lugnt tempo började gunga i takt till Iron Maidens låtar samtidigt som de sluddrande nynnade till texten. Låt efter låt... efter låt. Hoho. Samtidigt drog Robin i sin del till med ett solo på gitarren. Men annars var det kul. Inga bilder därifrån dock.

2009-06-13 @ 13:57:59

Prom night

Värdparet för kvällen - Tobbe och Lars

Oliver och Elina

2009-06-12 @ 14:14:42

Slutet gott, allting gott. Särskilt Annelies mat

Det slutade med lite tårta, snack, betyg, sång, tal och regn. Sen var det slut och jag mår prima! :D Ingen skola på typ 10 veckor. Dessutom har jag beställt ett par high heels, och de kommer väl med posten inom några dagar.
Kom hem, kollade på Crank 2 och åt lite mat från gårdagens fest.

Om några timmar sticker vi till Borås för bio och mat. Ciao.

2009-06-11 @ 14:30:34

Just nu

Snart sticker jag ner till skolan för att kolla på studentutsläppet! (:

Alltid runt halsen ;)

2009-06-10 @ 22:23:45

Just nu

Sitter just nu ensam och lyssnar på underbaraste låten Milow - Ayo Technology.
Vart i Borås för att köpa studentpresent, men vet ni vad? Jag köpte grejer till mig själv.. /: Fast jag har kommit på vad jag ska köpa ändå, och det blir över Internet, så den grejen kommer ändå inte förrän om ett par dagar isåfall. Lite tråkigt, men ändå. ;)

Imorrn är det student, men inte för mig dock. Men jag är glad ändå. :D


2009-06-09 @ 22:04:40

Jön-köpingenting

På fredag är det sommarlov. Eller ja, om man stryker sommardelen där så stämmer det lite mer, antar jag. Ett linne, en tisha, en tröja och sen en jacka på det. Det borde räcka, tänker du då. För det är faktiskt den nione juni. Men! Det är kallt och inte alls juni. I min värmevärld.
Jag ser fram emot Grekland i sommar! Om jag hade åkt dit, vill säga.

Jönköping på fredag, right Oliver? ;)


Rooibos-te klarar jag mig inte utan dessa kalla vinterdagar.

2009-06-09 @ 20:36:21

Nyttig

Trött hela dagen trots att jag inte gick och la mig alltför sent igår. Jag och Oliver kollade bara på film tills... rätt sent. Men ändå. Jag tror faktiskt att jag är trött på grund av min.. vad ska jag kalla det? Onyttiga mat? Ja, just det. En halv Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie och en påse naturgodis (som faktiskt inte är så naturligt ändå) blev det igår till filmen Accepted. Det är sant, så sant att kroppen tar illa upp och man blir trött och bla.... Därför ska jag äta good stuff. Det är ju lätt att säga o så, men vi får se. Huhu.Och ja, jag får väl bjuda på en och annan balbild så snart jag lagt in dem.

2009-06-07 @ 19:47:59

Just nu

Sitter hos Oliver och kollar för närvarande på Felicity. Sen ska vi... kolla på film?


2009-06-05 @ 22:05:54

Ingenting

Suttit hos Maria i Robins lägenhet och bossat över deras tv de senaste... fem-sex timmarna. Time sure flies by. Jag kände mig verkligen osocial, men jag hoppas hon förstod ändå. ;) Förresten. Färjan är det värsta och mest.... svenska program jag sett. Skulle aldrig mer vilja se det. Haha.

Nu ska jag nog ta och röja upp på mitt rum, för det har jag inte gjort på ett tag.

2009-06-04 @ 18:26:19

Jag vill ha...

en riktigt varm sommar så att man bara vill slänga sig på gräset och låta tiden rinna iväg.
ett välbetalt jobb så att jag plötsligt kan utbrista den magnifika idén att "Jag bjuder!!"
ett välbetalt jobb så att jag kan klicka hem nya klädbeställningar var och varannan timme.
ett välbetalt jobb så att jag nästan kan vara ekonomiskt oberoende.
eller skitsamma. En mystisk släkting i USA som dör och jag ärver hela hans förmögenhet.
en resa till Grekland i två veckor med Olls.
ett par snygga högklackade skor.
råd.
en "fan vad snygg"-bil.
en mattehjärna.
en läkarutbildning. Varför inte?
en snygg bikini som gör att man vill gå runt i bikini hela dagarna.
en riktigt stark vilja.
ett eget supergym i källaren där man kan vara så ful man vill, och ingen bryr sig för det finns ingen annan där.
en kropp to die for.
vid närmare eftertanke ett Victoria's Secret-jobb. Slå det om du kan.
Oliver här hos mig just nu med en fet TV och några bra filmer.


Så. Det kändes bättre! (: Nu ska jag sätta mig och plugga klart skiten så att jag kan göra annat igen.

2009-06-04 @ 18:10:23

En SÅN dag

Eftersom jag är på ett sånt humör man blir på då man sitter krokig i sängen och fryser om fötterna (i självaste juni månad!!), känt att man varit lite elak mot några i skolan (för att det bara bubblat upp. Förlåt.), sitter och fördriver tiden med roliga saker då man egentligen ska sysselsätta sig med andra grejer (menar ju givetvis skolan), har tankar om att "varför ska jag upp till skolan imorgon? Vi har ju ändå nästan inget kvar att göra" (förutom de TVÅ prov jag har imorrn) och har en sån där seg Längta efter Oliver-kväll, så ska jag faktiskt lägga upp en jag vil ha-lista nu.


2009-06-04 @ 14:21:15

En dag full av golfbollar och vattenballonger

Bästa sättet att utrymma studiehallen på en sekund är att börja kasta vattenballonger. Nu vet ni det.
Dessutom kom jag till skolan och var tvungen at gömma mig bakom vadsomhelst, panikslagen, för att inte bli träffad av en flygande golfboll. Antar att det är nu alla känner sig klara med skolan och skiter i om klockor går sönder eller lärare förfärat springer runt och gång på gång med händerna för munnen säger "Det går inte få stopp på dem! De vill inte sluta kasta golfbollarna!"
Hoho.
Hur som helst.
Dagens sista lektion väntar, och jag ser fram emot om vi skulle kunna sluta ungefär en timme tidigare.

2009-06-02 @ 20:18:12

Ros(a)


2009-06-02 @ 17:16:32

Vem ska du rösta på?

Å, snälla. Sluta prata nån gång så att jag kan få gå heem! Jag skulle inte gått på det här, satt jag och tänkte i hela två timmar idag. Jag ser ändå ingen skillnad på moderaternas och kristdemokraternas åsikter om hur emigrationen ska hanteras. Rösta eller inte rösta på söndag? Jag var beredd att bara snabbt rösta på en snubbe jag aldrig hört talas om, bara för att han tyckte om djur och ville ha större djurskydd och såna grejer. Men nu vet jag ju inte.
De bjöd på kondomer och kokböcker. Jag tog en kokbok. (Y)

Hur som helst.

Sitter i sängen, mätt efter att ha ätit en skål med fil och egenblandad müsli med äpple (supernyttigt). Tänkte ta och skriva på naturkunskapen så att jag äntligen får det gjort. Och sen har vi idrotten också. Ja, och tyskan, FBL och spanskan. Skit också.

2009-06-01 @ 13:43:02Söta plåster från bluebox!

2009-06-01 @ 11:18:24

En kortare dag

Solen skiner och här sitter jag och dricker kaffe. Inomhus. Hm.  Snorar och har återkommande ont i huvudet, så jag tänkte att jag inte alls vill sitta i skolan till klockan 16. Därför tar jag det lugnt istället och sitter hos Oliver och tar igen allt missat skolarbete som jag inte hann göra i helgen (förresten tappar man liksom all lust till det när man kommer att tänka på att det bara är 12 dagar kvar).
Nu ska jag göra lite nytta och sätta igång med mina 354 återstående arbeten och prov.

RSS 2.0