2008-12-29 @ 18:23:21

Oliver och marika (som luktar oliver)

Var med Oliver idag och igår (var annars, huh). Fick bodylotion. Med oliver. ;) ehe
Var på bio och såg The Day the Earth stood still. Varje dag man kläcker ur sig "He is looking at you. Say something." när en alien landat på jorden. I USA, såklart. På Manhattan. Yes. Vi Europabor då? Får inte vi också ha lite kul...? ):
Julklappar? Fick bland annat en plattång av Anette, från GA.MA. De priserna är fan sjukligt höga, men man får iallafall en bra sak för pengarna. Presentkort av papps också. Spegel och höganäskoppar av mamma (ja, önskade mig det faktiskt. :P)....och på en viss persons begäran.. Här kommer den:

23 anledningar att dejta en hästryttare

1) Vi har 4 olika hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi hur man ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi rider gärna i skogen
13) Vi har ben och ryggmuskler som gör att vi klarar alla positioner
14) Vi gillar att använda piskor
15) Särade ben är vår naturliga position
16) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
17) Rutinerade ryttare kan göra det minst 5 dagar i sträck
18) Vi kan rida stående eller sittande
19) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
20) Vi tycker att de snabba och uthålliga är de roligaste att rida
21) Vi är vana att ha hårda saker mellan benen
22) Vi rider tills svetten rinner
23) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen, och kör på, hårdare än någonsin!

:*

2008-12-27 @ 17:49:46

Jäz.

Mycket snor och många leksaker från 9.30 till 15.00. Men det var helt ok att ta hand om en tvååring. Kändes som att klä på en docka med alla dessa minikläder. Barnpassning är ju en bra grej att ha för USA om ett eller två år. (:

"När min äldste var ca 3-4 år satt vi och åt kyckling och han undrade vad det var som var så gott. "Vet du mamma, det finns en liten söt gul fågel, som heter kyckling också". Drog inte den sanna historien just den gången..."
Shopping samt bio på kvällen imorgon. Nu är biljetterna bokade dessutom.. Mysigt.
:*

2008-12-26 @ 21:37:49

Jesus ligger i sin krubba, här får du en bandyklubba.

Vi skulle ju inte köpa särskilt många julklappar, men det blev ett par ändå. Papps kom över och fikade med oss på julafton, och det var mysigt.

Julrim till syrrans presentkort på Body shop från mig:
"Kanske en inte så personlig sak,
men nu kan du välja efter egen smak."

Julrim till mammas ugnsform från mig:
"En kompis att ha i varmt och hett,
hoppas du slipper fastbränt fett."

Julrim till syrrans ånggrej (nån sorts sil man kan ånga grönsaker i..) från mig:
"Hoppas att denna din smak fångar,
för imorgon kanske du står där och ångar."

Julrim till mammas ansiktskräm från mig:
"Efter att du hela året fått slita och lida pin,
förtjänar du att få känna dig lite fin."

En av grejerna pappa fick var choklad:
"När du skakar på denna kartong
vet du nog vad som är på gång." 

Imorgon är det barnvaktande som gäller, och senare på dagen åker jag in till Borås och shoppar arslet av mig (jo minsann, du hörde rätt).
:*


2008-12-23 @ 23:34:54

Goda julen.
Kom precis på att det enda, i stort sett, jag skrivit om är pepparkakor. Det ska jag sluta med (gjort julgodis idag, dock). Om en halvtimme är det julafton och det jag kan säga är att alla ska ha den goda julen. God jul.
:*

2008-12-20 @ 20:33:15

Titta inte högre än vad du kan se.


Fan för att bli lämnad ensam över jul. Vill aldrig någonsin få veta hur det känns, men jag ska däremot få pappsen att inte känna sig så ensam iallafall..

Bestämt mig för att inte lämna bort skrutt än. Var hos honom idag, och upptäckte hur mycket jag saknat 'vår' tid. 7 år gammal, alltså... Det är sjukt. Så lång tid som blivit bortkastad och skruttad.. Blir ledsen över det. Tänkte dock att jag måste vara hos honom oftare. Ska hitta en närmare plats åt honom dessutom.

Men jag saknar hetingen.
:*

2008-12-16 @ 15:41:22

Man måste äta många pepparkakor innan jul, annars räknas det inte som jul.


...tänker jag, och sitter med en hög pepparkakor framför mig. Övervägde mellan att gå till gymmet eller att äta pepparkakor, men så kom jag ju på att jag faktiskt har prov om två dagar, så jag måste ju faktiskt plugga till det... Det faktum att böckerna fortfarande ligger i väskan glömmer vi bort. Mmm, kakor.
Gymmet finns kvar tills imorgon.På lovet har jag tänkt att shoppa bort de sista pengarna, kanske åka till Helsingborg med Oliver och givetvis hitta på något på nyår. Folk vill olika, men vi ska ha kul iallafall.
Jag tycker dock att de ska göra glasen bredare, för man får liksom inte ner hela pepparkakan i mjölken utan att först dela den i två delar.
:*

2008-12-14 @ 17:53:06

Onormalt normal

Jag tänkte äta något ordentligt efter att ha kommit hem, så jag drog lite diskret ut nudelpaketet från skåpet och lade det på bänken. Men precis som jag förväntat mig rusar mamma fram och säger att hon har soppa. Visserligen var det ju en av de godaste sopporna hon gör.. Så jag fick ju äta lite av den. Och nudlarna. Nu sitter jag mätt som en boll och gör inte det jag ska. Därför tänker jag nu gå och göra det jag borde.
Snart.
Var förresten och handlade med Oliver igår. Det blev många extra varv runt hyllorna i affären och flertalet "Men vi måste gå tillbaka, för nu kom jag på vad jag kunde köpt...", men jag fick tag i vad jag (...andra kanske) ville ha.
:*

2008-12-08 @ 14:03:28

puff.

Förkyld + läxhögar + inplanerade prov + saker att tänka över  = stanna hemma.
Sitter och snorar och mäter avstånd på eniros hemsida. Ja, och är mitt inne i en pluggpaus inför provet på onsdag.

Var i Jönköping med hjärtat och handlade i lördags. Tanken var väl att jag skulle ge ut pengar på andra, men, eh.. Det blev inte så. Köpte visserligen nån sorts julklapp till pappa och mat till kisse, men den största delen av pengarna lämnade jag inne på IKEA.
Det som känns viktigast med julen är att folk slipper tänka på vardagen och att man bara kan umgås (och äta julgodis...). Julklapparna känns liksom lite onödiga ändå. Jag menar.. Jag blir gladare av en gladare familj, inte av en pryl. Jag vet att jag själv irrar omkring och oroar mig över vad jag ska köpa, fastän folk intalar mig att jag inte behöver köpa något. Mm, jag vet. Jobbigt.

En nyårsfest måste planeras också. Med coctailz och annat mumz.
:*

2008-12-01 @ 16:33:35

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Jepp. Nu har jag fått lida för alla kvällar som jag suttit med böckerna uppe, fast gjort annat. Det är så sjukt, och jag förstår inte varför jag inte klarade provet. Fick en utskällning på lektionen inför hela klassen. Uff, då kändes det mycket bättre. Jag kanske inte fattar det han undervisar i, men jag kan med eget huvud räkna ut att jag sabbade provet. Och mina betyg. Kan inte avbryta kursen eftersom den är obligatorisk.
Uhu. För mycket negativa tankar på senaste tiden, och det är konstigt med tanke på att jag umgåtts med världens underbaraste person nästan hela den senaste månaden.
Hm.

'När man säger så mycket som jag gör, så stämmer det inte alltid.'
:*

RSS 2.0