2009-08-31 @ 20:46:02

Moorlands Totilas Kür 90.750%

För dem som letat efter klipet på Gal och Totilas... :P2009-08-31 @ 19:35:51

Nu när man äntligen fått pengar och allt! Eller?

Det är svårt - men det är sant. Det är sista dagen i augusti idag. Antar att man måste se det bästa i varje årstid och eftersom vintern inte innehåller särskilt mycket värme, så... är det väl höstshoppingen då. Jepp.

Idag fick jag handskas med den bittra sanningen. Inget studiestöd för augusti.. NEHEEJ! Tänkte jag, men behöll god min. Jag ska bevisa att man faktiskt kan leva på.. kollar snabbt kontoutdraget.. Fan.
Men icke att misströsta. Det går att leva på annat än pengar.. eller?


Stone Sour - Wicked Game


2009-08-30 @ 14:55:59

Världsrekord - igen

Holländaren Edward Gal satte nytt världsrekord igen med den åttaårige hingsten Moorlands Totilas.
Under EM-veckan var två nya världsrekord satta - båda av Gal och Totilas - en efter en. Senaste gången han slog rekordet fick ekipaget 90,70 procent, av maxpoäng 100 procent.
Tidigare blev Anky van Grunsven tillsammans med Bonfire olympisk mästare 2000 där hon även blev innehavare av ett världsrekord på 86.05% i Grand Prix kür.2009-08-30 @ 13:49:00

'Still alive, baby?'

Igår såg vi Mr and Mrs Smith och Sagan om de två tornen tillsammans med ett par vänner. Några åkte hem i mitten av den sistnämnda filmen, och jag övertalade såklart oliver att man ju inte kan åka innan filmen slutat, så vi satt kvar, tillsammans med maria, robin och elina. Vi satt.. och satt... och skiten tog aldrig slut! Och folk som blir förvånade över att jag somnar till första Sagan om ringen-filmen? Det gå ju inte att undvika, liksom. Till slut var det en timme kvar, så jag överlevde iallafall... med halvslutna ögon och en kommentar i stil med "fan vad trött du ser ut". Sjysst.

Hm. Jag är hungrig.

 

John Smith: [angry that Benjamin had blown their cover] You burn the picture after
you get the assignment! It's the first thing you learn!
Benjamin: Oh, I must have missed that day. Just like you missed the one about not marrying the enemy.

--

Marriage Counselor: How often do you have sex?
Jane Smith: I don't understand the question.


2009-08-24 @ 12:15:14

Dagen hinner inte ens börja förrän jag vill hem igen.

Jag skulle prova en ny hudcreme, så utan att liksom tänka på det så mycket smetar jag på lite på ansiktet. Och samma kvällen därpå. Morgonen efter vaknar jag med massa läskiga utslag i ansiktet, och de verkar inte vilja försvinna precis. Huden är alldeles knottrig och konstig, men det är väl mest jag själv som ser dem och lägger märke till skiten.
Hur som helst.
Haft tre lektioner idag, och just nu sitter jag på mitt tre-timmarshål och väntar. Antagligen på att den sisa lektionen ska börja (sluta!) så att jag kan gå hem sen.

2009-08-21 @ 21:22:07

That summer seemed to last forever, and if I had the choice, Ya - Id always wanna be there. Those were the best days of my life.2009-08-21 @ 21:09:09

sockersött


2009-08-20 @ 20:50:10

Te och möte

Schema torsdag: Börjar 14.45.
Jag tror att jag kan lära mig leva med det.
Det faktum att denna enda lektion är idrott är ju ett annat problem. För visst är väl just idrotten den med mest frånvaro?

Så dagen började alltså med... eller ja, slutade på sätt och vis, med idrott och jag fick som vanligt briljera med mina fotbollsskills. Annars har jag kommit hem från ett tjugo minuter långt möte, haft en pizzaätande och samtidigt engelskapluggande Oliver i köket samt druckit te. Mmm.Peta, People for the Ethical Treatment of Animals, kan sin grej. Tycker att de gör ett bra jobb (syftar så klart inte på mobbingen mot feta, utan på det där med djurrätten).
Källa/Bild: http://halsa.msn.se/4153/image/1.

2009-08-17 @ 23:50:40

åhnej

Skit också. Imorgon är sista dagen i frihet innan man fängslas för ännu ett år igen. Fast det sista året.
Allright. Det var en hems påminnelse för dem som lyckats förtränga denna obekväma verklighet.

Nu ska jag försöka återgå till hemska Changeling igen.

2009-08-14 @ 23:48:35

Kissungens mamma

Episode II: Kissungens mamma.
Den könlösa kattungen har nu ett kön. Den är identifierad som manligt kön, men väntar nu på ett namn. Vi fick även tag på mamman, trots Marias vilt protesterande tankar, med hjälp av den galna kattkvinnan i lägenheterna mittemot. Kattmamman hade ju såklart ignorerat mitt och Marias nästan timlånga "ksksksksks" och de bitar kattmat vi kastade på henne för att fånga hennes uppmärksamhet. Hon var faktiskt dörädd för oss, fast det märktes först när galna kattkvinnan ropade på henne och hon kom springade med ett "mmrrrt!". Samtidigt som hon fick syn på mig och Maria blev det tvärstopp och panik åt andra hållet. Några minuter, flera blödande sår på Galna kattkvinnans händer och ben samt en stressad katt senare satt hon i transportburen. Jo, jag tyckte väldigt synd om katten, men vi ville ju bara väl.
   Än idag (alltså typ... två dagar senare) bor hon hos Maria och Robin som tyvärr inte har några planer på att ha kvar henne. /: Kan väl förstå det egentligen. Hon är fortfarande rädd och misstänksam, trots att hon förut varit mysig hemmakatt (källa: Galna kattkvinnan).

Följ den spännande fortsättningen på Kissungens och Kissungens mammas liv.

2009-08-11 @ 08:45:19

Jag...

...lever! Det gör jag. Fast har gått och blivit sjuk, så det man hör av mig, eftersom jag knappt kan prata, är mina nysningar här och där. Under denna tid jag inte skrivit har jag: inte blivit mycket mer solbränd, inte blivit rikare, inte utforskat världen, inte druckit en enda kopp kaffe... jag har dock räddat en kattunge. Tillbringade en kväll med Maria sittandes i en buske klockan halv tio på kvällen. Och ni som säger att det inte alls finns mycket mygg i år.. Vad fan baserar ni det på?
   Jo, just det. Kattungen? Liten, svartvit och av ännu oidentifierat kön. Där har ni den. Och den livnär sig numera på Maria och Robin.

Nu ska ja muta mig till en riktigt god frukost.

RSS 2.0