2009-11-30 @ 17:46:46

New stuff

Köpte mig en ny kalender härifrån och jag är väldigt nöjd. =) Fick sätta ihop den själv, mer eller mindre.


 

 

 

 

 

 
2009-11-28 @ 20:15:27

Varför bör man äta honung?


Honung innehåller antioxidanter som kan förebygga allvarliga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer.

Honung är en god källa till C-vitamin och innehåller små mängder av järn, koppar, mangan, kalcium, kalium, natrium, fosfor och magnesium.

Honung används traditionellt som en lindrande behandling vid förkylning, hosta och halsont. Blanda honung med lite varmt vatten och gurgla. Honungen lindrar smärtan och kanske kan motverka infektionen.

Honung innehåller bra mjölksyrebakterier som motverkar de ohälsosamma bakerierna i människors magar.

Honung är bättre och nyttigare än socker.2009-11-28 @ 20:07:12

Honey ♥

Fruktsallad och te med honung samtidigt som jag tittar på det här på tv.2009-11-28 @ 12:17:06

District 9

Kollade igenom District 9 igår. Som tur var så agerade jag vagga åt en söt liten fluffig kattunge (läs: bomullstuss), så jag kunde liksom slita mig tillbaka till verkligheten då och då.

 

 

 

 


2009-11-28 @ 12:12:14

Let's bake a cake

Å, kan inte hjälpa att jag får myskänsla av julen. Men vänta.. snart är det dags för lussekatter va?

 

 2009-11-26 @ 18:04:05

Projektarbetet "Kakbok" fortskrider

Cupcakes med frosting i färgerna Smurf och Slimegrönt. Råkade droppa i för mycket blått i frostingen och resultatet blev.. blått. Inte babyblå. Vänder mig om för att ta ut en plåt ur ugnen och hör "Aj, jäklar". Carro häller typ en droppe för mycket karamellfärg i frostingen och jag konstaterar "Slimegrönt". Haha.
De blev goda iallafall. =)


 

 

 


2009-11-26 @ 09:16:30

Tjäna pengar på köpTjäna pengar eller poäng (som sedan byts ut i kontanter eller presentkort) när du handlar över nätet. Kostar inget extra!

Registrera dig här. =)

2009-11-25 @ 22:29:10

Min katt är ursprungligen från Kina.

 

 


2009-11-25 @ 22:09:19

Zapp

Hjälp. Vi har inga kanaler alls nu. Boxern är sönder och jag har.. typ fem kanaler att välja bland. Eftersom tre av dem inte är något nämnvärt egentligen, återstår alltså bara två kanaler. Det blir så mycket zappande att man istället för att kolla på tvn och försöka intressera sig för hur folk lagar mat till varandra och oroa sig för att det är alldeles för mycket kummin i soppan, alternativt på tok för lite schalottenlök till laxen, eller hur extremt nära det var att en bollsparkare sparkade sin boll i ett nät, så går det hela ut på att zappa. Hur många gånger kan jag zappa fram och tillbaka innan jag får kramp i tummen? Hur lång tid tar det att zappa så mycket att tvn hänger sig? Hm, klurig fråga. Kan jag pricka klockan ovanför tvn med fjärrkontrollen? Nästa steg. Kan jag pricka katten?2009-11-25 @ 15:02:37

Diving fail

 

 


2009-11-25 @ 14:58:24

Regen, regen auf allen Wegen

Förstår inte riktigt det här med vädret. Vi spelar inte riktigt i samma lag, vi två. Så fort jag har planer på att vara utomhus, i detta fall motionera en häst, så börjar det regna. Det regnar inte när man ska kolla på film och bara vill ligga slängd i soffan hela dagen. Det ska absolut regna när det är ljust, och så fort det blir mörkt håller det upp. Nästan alltid.
Det blåser så att man välter omkull på grund av de 2x2 mm breda klackar man balanserar på. Nä, men det är faktiskt inte så farligt som det låter. Önskade dock hela morgonen att jag tagit på mig mina ughs eller liknande, de har lite mer ytkontakt med marken, om man säger så.

Nu ska jag göra lite nytta.


2009-11-24 @ 18:37:56

Name fail

Hahaha. Kass humor?

 

 


2009-11-24 @ 14:32:33

Vilken uppoffring

En riktig clementin. Inte de små orange fejkclementinerna som finns ute i affären i oktober, utan en riktig clementin. Och ett glas juice.
Nu är jag redo att ta mig an tranemos största skituppgft.

2009-11-23 @ 17:09:56

Barret

Blont eller brunt? Kort eller långt? Uppklippt/inte uppklippt? Rakt eller lockigt? Pest eller kolera?
Kanske borde klippa upp det och bleka, men då kommer man ju tillbaka till det här med utväxt, tunna hårstrån och silverschampo.

Det är inte små problem vi tjejer har alltså.


 

 

 


2009-11-23 @ 16:33:16

Tanke för stunden

Om 6 dagar är det första advent, och om en månad och en dag är det julafton. Om åtta dagar är det första december, och om 11 dagar ska jag handla julklappar.
Kanske går tiden fortare om man räknar ner? Bara det jag tänkte på för stunden.


2009-11-23 @ 13:40:21

Adventskalender

Denna påse från the Body Shop innehåller 24 små paket, en för varje dag i december fram till julafton. Produkterna kan vara för allt från kropp och ansikte till små accessoarer.
Finns för 800:-, 1000:- och 1200:-.
Hm, unna mig själv en för tidig julklapp kanske?


 

Body Shop.


2009-11-22 @ 20:55:47

Kvällens sysslor

 

 


2009-11-20 @ 20:13:14

Var är min snö?

Jag fick seriöst vårvibbar idag. Fåglarna sjöng, gräset skrek med sin gröna färg och det var runt 11 grader varmt. Det är nästan så att man borde kolla om inte träden börjar få knoppar.
Nästa vecka är det första advent, så nu har jag väldigt höga förväntningar på snön som kommer snart. För den är snart här. Lovar.

Måste få igång lite vinterkänslor på konstgjord väg känner jag.

 

 


2009-11-20 @ 18:03:26

Just nu är jag väldigt..

Hörde precis att man hittat muterat svininfluensavirus i skandinavien.
Nu ska jag gå och anteckna detta i mitt intresseblock.2009-11-19 @ 20:51:49

Vadå lättskrämd? Vem?

Fasen för att åka till stallet på kvällen och släppa in hästen själv. Aldrig att jag skulle göra det själv, utan jag får faktiskt sällskap. ;) Var där nyss, och jag förstår inte varför man sätter fjuttig belysning i ena halvan av byggnaden och skippar att belysa andra. Och varför bygger man små utrymmen överallt? Liksom små rum, lite halva väggar, igenmurade dörrar..

Det var en sen eftermiddag jag var där en gång. Började bli ganska mörkt, och jag hade varit ute och ridit, fixat klart allting och skulle åka hem. När jag skulle stänga dörren kom jag på att jag ju måste släcka ljuset och stänga dörren till sadelkammaren, Jag går tillbaka, tar tag om nyckeln till sadelkammardörren och plötsligt hör jag en liten tyst vissling till en melodilös.. melodi runt hörnet. Det var ingen vanlig vissling, utan sån som gamla gubbar har. Lite blåsvissel. Och så klamp till det. Det kom allt närmare och jag höll på att skita på mig. Aldrig i mitt alltför korta liv att jag hade stuckit fram huvudet för att kolla vad det var, utan jag smällde igen dörren, skyndade mig ut, smällde igen andra dörren och sprang till bilen. Uuh. Glömde släcka ljuset, tror jag, men det verkade så jäkla oviktigt att jag glömde bort det just då.

Ok, nu slutar vi med det här.


2009-11-19 @ 13:51:29

Logos gone wrong..

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt..


Pizza, sallad, panini.. nåt mer?

 

 

Instituto de Estudos Orientais


Junior Jazz Dance Classes


Vad är detta för apotek?

 

 


Härifrån.


2009-11-18 @ 10:48:41

Den nationella proven i svenskat

Det gick helt ok att skriva. Tog stopp ibland och kom på mig själv att bara sitta och stirra på sätet framför mig, men jag kom igång igen. Hade med mig en flaska med Vitamin Well's Focus och en liten geishachoklad, trots att jag visste att det inte blir nåt längre skrivande för min del. Men det är gott. (:

Läste innehållsförteckningen över den där Vitamin Well-grejen, och den innehåller förstås koffein och annat för stt stärka skärpa och fokus. En av anledningarna till att jag inte dricker kaffe längre, typ ett år sedan jag slutade, är att jag blir helt borta av koffeinet. Jag kan inte sitta stilla, pratar fort och skrattar åt mina egna skämt hela tiden. Måste röra på mig ständigt och jag vrider och vänder på mig, kan inte fokusera och får total koncertrationsbrist. Den där drickan innehöll alltså koffein.
Efter fem klunkar och en geishabit tyckte jag att skrivandet började bli tråkigt, och mitt bidrag blev allt mer innehållsfattigt, trots att jag skrev. Efter att jag bytt benställning för tionde gången kände jag mig färdigare än någonsin, plockade klumpigt ihop mina grejer och lämnade in mina papper. Sedan körde jag därifrån, otåligt tuggandes på choklad och högt gnolandes och trallandes till rix-fm's senaste låttillskott.


 

Nu ska jag iväg. Hej&hå.


2009-11-17 @ 17:07:29

Update

Garderoben uppdaterad (bland annat en söt spetsbody), spagetti och köttbullar uppätna (kan säga att det var med tvång jag tvingade (...) mig själv att laga den där maten. Det är tråkigt och segt.), katt hemma (han har väldigt ont i kroppen dock. Rädd för det mesta och beter sig som en gamling...) och jag ska snart iväg på ett dagen-efter-treårskalas.

Full rulle.

Bella Body SEK 170, Wonderland - NELLY.COM

 

 


2009-11-16 @ 20:22:02

Det regnar ute

Ok, det var såhär.
Det finns en katt som bor inomhus, aldrig utomhus. Denna katt höll sig inomhus efter sin senaste incident då han sprang ut genom dörren, var försvunnen i 24 timmar exakt, och kom tillbaka gråtandes. Han ville inte ut sedan dess.
Men balkongen går bra. Där sitter han flera timmar om dagen. Leker, tittat, luktar, äter diverse saker (bland annat humlor och flugor). Imorse gick han ut på sitt dagliga balkongmorgonbesök.
Där står en ihopfällbar stol, dock ihopfälld och lutandes mot väggen. Katten klättrar, varpå stolen välter. Katten hoppar i panik på bordet, och det är väl allmänt känt att balkongbord inte är så stabila? På bordet står en.. gryta av något slag, full med någon slags.. med nånting. Grytan flyger genom luften, landar med en smäll, varpå katten kastar sig bort från oväsendet. Att den plats han landar på skulle komma att bli.. utanför balkongen räknades inte ut i förväg. Katt landar med en duns på marken. Katt flyr i panik.

Min katt är borta. ):
2009-11-16 @ 15:39:09

Toppen


Jag fick skitresultat på spanskaprovet och nu är min katt borta, så
om jag inte mindes fel ligger det geischachoklad på bordet.


2009-11-14 @ 18:14:15

Visste du att...

 

 

 2009-11-14 @ 18:09:19

My favorite color is.. red.

Undrar så hur livet ser ut om ett år, men hade jag fått chansen att bara glimta lite i framtiden hade jag faktiskt inte tagit den. Det blir ju som det blir, eller? Ok, det hade varit spännande, men ibland borde man nog inte veta saker förrän de sker.

Snart ska jag gå och ta på mig mina bruna sköna mjukisbyxor, packa grejer i min bruna väska, ta på mig min bruna jacka, knyta de.. bruna skosnörena på skorna och sedan ta på mig mina.. bruna vantar (jag vet, jag måste jobba lite på det där..), för jag ska nämligen iväg och träffa tjejerna. (Har hänt att jag ibland råkat, ja råkat, ta på mig en brun tröja också, men tack och lov kommit på mig själv med det och tagit av den igen.)
Hörs!

2009-11-13 @ 16:05:33

Storpantarn

Efter att mamma för tredje gången bett mig att ta hand om pantflaskorna var jag tvungen att köra iväg till ica och ta hand om påsen. Öppnade bagageluckan och där ser jag ingen påse. Jag ser en svart jäkla proppfull sopsäck.
Väl på ica kommer jag inkånkandes med den stora säcken och ställer mig vid pantstationen. Ler lite ursäktande och sätter igång. Dessutom sitter det en liten kille som regelbundet sneglar lite, men jag bara beter mig normalt liksom. Jag menar, jag pantar flaskor. Alla gör det. Det är helt naturligt.
Så jag pantar och pantar. Rätt vad det är så säger det stopp. "Var vänlig och kontakta personalen. Maskinen är full." Så jag tar min säck och kånkar iväg med den in i affären och ler lite urskuldande.
Väl tillbaka på min plats väntar jag på räddaren. Det kommer fram en man med typ tre flaskor. "Jaha, har du fyllt maskinen? Hehehe." När en ur personalen tömt den där maskinen kollar pantmannen på mig och säger "Jag kan väl gå före? Jag har så lite, för du har ju en hel säck." Jo, jag vet. Jag har en hel säck. Jag tänkte säga "Jag går faktiskt i skolan och jag samlar inte pantflaskor på fritiden.", men det hanns liksom inte med. Det fanns så mycket att panta.

 


2009-11-13 @ 11:40:51

5 kg information

Göteborg, alltså. Ingen stad för mig eftersom deras planering utav vägar verkar ha utförts av en lekisklass. Däremot var kunskapsmässan ganska intressant, och då vi äntligen drog oss mot utgången var jag typ.. 5 kg information rikare. Jag har träningsvärk i min vänstra biceps (ja, jag har faktiskt en sån) efter att ha släpat runt på alla påsar.
Jag fick syn på en tygpåse med en högskolas trista logga och tänkte att jag bara måste ha en sån (mina plastkassar riskerade att spricka), så jag går fram till tjejen som står och väntar på att få värva nya klasskamrater och hon tittar glatt på mig och börjar med att säga "Hej! Vill du veta lite om min skola kanske?", varpå jag svarar "Asså, näe.. jag skulle bara vilja ha en sån där kasse.. och en penna också.". Tack vare den kassen har jag alltså kunnat släpa med mig all skit hem.
Ska bara sortera papprena och katalogerna i två högar med; Intressendeväckande samt Oanvändbart.

2009-11-11 @ 19:33:29

Kunskap

 


2009-11-11 @ 13:35:20

Ett seriöst snack

Det här med studier efter gymnasiet är bland det svåraste just nu, tycker jag. Det är svårt att hitta sig själv och försöka se sig själv som en vuxen, kanske sittandes på en grå stol i ett grått kontor och stämpla gråa papper hela dagen. Men jag tror att jag kommit ett steg närmare.
Tack vare mig själv fick jag ett extra år att tänka ut hur jag vill lägga upp livet. Bytte skola pga programmet, från Halmstad till Tranemo, och är på ett sätt glad att jag gjorde det. Hade inte varit den jag är idag, hade aldrig träffat dem jag känner nu och livet hade gått åt motsatt riktning. Antar jag, så klart.

Utbildningen jag vill gå ligger inte i grannbyn precis, men det är en stad som ingen inte kan ha förälskat sig i. Och det bästa är att det känns bra liksom.

Först ska jag ta studenten.
Eller allra först tänkte jag åka iväg och motionera en häst, men bilen har åkt iväg. Typiskt.

2009-11-09 @ 20:37:19

I ♥ it

 

Här kommer den rätta låten...

Så sjukt bra. Värt att lyssna på (:


2009-11-09 @ 20:16:45

Major blond moment

Den här grejen med filmen Up, och det här med att jag sa att den var sorglig? Den var sorglig. Bokstavligt. Och jättesöt.

Gick av bussen två hållplatser för tidigt efter skolan och gick och simmade. Det blev inte så mycket simmande. Eller ja.. det blev mycket för min kropp. Men det fanns inte mycket folk där, så vem hade upptäckt om jag hade fått kramp? Ingen kanske. Fast det var massa småungar som jämt frågade efter mitt namn. Eller det kanske var samma unge?

Jag sa till oliver på telefon att "nu ska jag hem och beställa nåt på nätet" för att skämta (beställer jämt grejer, och borde kanske ligga lite lågt med det tills vidare.), och när jag kom hem gick jag in och beställde en tröja.

Nu ska jag fortsätta gör inget ett tag tills det är dags att umgås med tyskaboken.

2009-11-08 @ 17:29:34

Up Up

Fars dag alltså.. Tacos blev pappa bjuden på, hehe. Han och mamma var first-timers, så det var lite roligt. Och syrran kom på den geniala idén att göra kladdkaka efteråt. Nu mår min mage lite som den gjorde den kvällen för ett par år sedan då jag, maria och elina hade halloweenkväll med temat godis.

Igår kom min personliga kock på besök och lagade en mycket god wok med nudlar och grejer. Sedan åkte vi hem till honom och kollade på Up. Det. Var. Det. Sorgligaste. På. Länge. En animerad film, alltså. Jag är nog bara känslig.

 

Från filmen Up.


2009-11-06 @ 21:19:17

Shape your butt

Av en inte så märkvärdig anledning så handlar mina inlägg på sista tiden bara om att jag gjort annat istället för att plugga. Och gissa vad jag gjort nu? Jag har inte pluggat! Jag jobbar oftast bäst under (präst, tänkte jag skriva, men vafan...) press, så jag kommer att göra allt i sista minuten.
Jag har gjort allt förutom det jag skulle. Jag har till och med suttit (suttit...) och kollat på en träningsdvd. Vart jag fått den ifrån? Alla tjejer äger en sån. Eller?
Jag tror att de borde göra såna träningsdvder för katter, för min borde röra lite mer på sig. Träna upp musklerna, liksom. Jag tror att han inte har så många just nu.

Men jag är så glad just nu att jag skiter i om det bara är jag som behöver pusta och svettas hoppandes framför tvn (som om det skulle hända) eller om jag inte är medelstudenten som gör sina hemuppgifter redan i skolan samma dag som man fick dem. Jag är för glad för att bry mig (för stunden).

Snart godnatt.

Min katt är mer interligent än man tror.

2009-11-06 @ 18:13:02

There goes my hero

 

Underbar låt av Foo Fighters


2009-11-06 @ 18:11:17

New squin

Det blev lite shopping idag med älsklingen iallafall. En tröja och ett par jeans. Orkade faktiskt inte ta kort på grejerna.. Hade beställt tröjan på nätet, så jag fick den på posten idag.
Imorgon bitti (fan, är det redan kväll?!) är det jobb som gäller, sedan plugg och på kvällen får jag mig nog en alldeles egen kock. Och jättegod mat, förstås. ;)

Alfi Knit Cowl Neck SEK 359, Only - NELLY.COM

 

 

 


2009-11-05 @ 20:42:56

Voy a plugar

Nä, skärpning. Nu ska jag plugga (förresten.. plugga är ett så negativt ord. Hehe. Det får bli studera istället) /studera resten av kvällen. Imorgon är jag lektionsfri, så då ska jag först ta en ridtur i skogen, och sen drar jag och oliver in till stan för att göra inget på en annan plats istället.
2009-11-05 @ 14:06:52

Det är dags igen

Jag har så mycket shopping att ta igen att det värker i plånboken. Gjorde misstaget att jag gick in på H&M:s sida och kollade in deras nya kläder.

Imorgon blir det borås... (:
2009-11-04 @ 17:55:48

Das ist ja ein dicker Hund!

Aj jäklar. Tyska hit, tyska dit. Tre uppgifter, fattar ni? Tyskatanten som aldrig är sjuk, aldrig ledig (förutom nu då. Säkert första gången..), aaaldrig släpper iväg en en minut innan lektionen slutar, utan håller kvar en tills klockan är prick, men allra helst ca 2 minuter över. Och lektionerna är upplagda på ett sådant sätt att strötid aldrig förekommer.
Öppna bok nummer ett. Läs. Översätt. Stäng bok nummer ett, öppna bok nummer två. Gör uppgift ett till och med uppgift femtiosju. Översätt nu all text. Skriv alla översatta meningar på tavlan. Rätta. Läs meningar högt efter lärare. Uttala varje ord på korrekt tyska. Överdriv gärna. Upprepa allt högt och ljudligt. Lyd. Lyssna. Faschineras. Fångas.

Ok, det sista kanske jag råkade blanda ihop med nån annan...
Nej, så elakt.
Nu ska jag inte göra ett skit.
Hörs.2009-11-04 @ 17:55:14

För att det är gott

 


2009-11-03 @ 20:27:31

Idag

 


2009-11-03 @ 16:13:58

När tjejer dricker för mycket...

 • ...har vi absolut ingen aning om var vi gjorde av handväskan.
 • ...är vi övertygade om den sexigaste dansen som finns på vår jord är när vi dansar med uppsträckta armar tjoandes "oa-oa".
 • ...bestämmer vi oss plötsligt för att vi ska mucka gräl med någon — och dessutom vara övertygad om att vi vinner!
 • ...upptäcker vi på senaste toalettbesöket att vi numera ser ut som stadens enda hora i stället för den sex-gudinna vi liknade för fyra timmar sedan.
 • ...börjar vi gråta ofta och berättar hulkande att vi älskar alla vänner så mycket!
 • ...börjar vi hoppa upp och ner skrikandes "Fan vad jag älskar den här låten!" varje gång diskjockeyn sätter på en ny singel.
 • ...börjar vi känna oss attraherade av nörden som sitter vid bordet intill.
 • ...börjar vi röka, och är bevisligen väldigt bra på det också!
 • ...anklagar vi bartendern för att endast servera oss cola, men det är helt enkelt för att vi inte längre kan känna smaken av rom.
 • ...tror vi att vi har lagt oss i sängen, men egentligen är det köksgolvets matta som får rycka in som kudde.
 • ...missar vi att toalettlocket faktiskt är nerfällt när vi sätter oss på toaletten.
 • ...tar vi av oss skorna, eftersom vi är övertygade om att det är deras fel att vi inte kan gå rakt.

2009-11-03 @ 15:56:22

Låt kalorierna stå, annars sätter de sig

Det blev pannkakor till lunch, och självklart med sylt och vaniljyoghurt på.
Men nu börjar jag dock få nog med allt socker och all låtsasmat. Därför ska jag faktiskt skippa min choklad ett par veckor. Och godis. Och bröd eftersom magen inte riktigt mår bra av det. Och sockrad yoghurt. Ja.. och kakor med. Jag står ut. Det är ju mig vi snackar om! ;)2009-11-02 @ 18:45:46

Varför det är så bra att vara kvinna

 1. Vi fick lämna Titanic först.
 2. Vi kan skrämma våra chefer med ursäkter som härstammar från mystiska gynekologiska problem.
 3. Vi kommer aldrig i förtid.
 4. Vi får flörta med datorgenier som alltid ringer tillbaka och hjälper oss med våra datorer när vi har fått Windows att krascha.
 5. Vi kan nynna på musikalmelodier utan att stämplas som homosexuella.
 6. När vi köper en massageapparat så är det glamoröst. När män köper en Uppblåsbar Barbara är det patetiskt.
 7. Vi kan få ihop det med tonåringar utan att kallas gammal och pervers.
 8. Vi ser älvlika ut i våra pojkvänners kläder, medan killar ser ut som totala idioter då de provar våra.
 9. Vi kan vara groupies. Manliga groupies är förföljande och trakasserande galningar.
 10. Vi kan gråta och på det viset slippa fortkörningsböter.
 11. Vi lever längre, vilket gör att vi kan bli grälsjuka gamla kärringar som går i lumpkläder och skriker åt främlingar. Män dör tidigare så vi får ta hand om livförsäkringen.
 12. Taxibilar stannar när vi vinkar åt dem.
 13. Vi har aldrig varit över huvudet förälskade i en seriefigur eller huvudpersonen i ett dataspel.
 14. Vi ser inte ut som en groda i en mixer när vi dansar.

2009-11-02 @ 17:36:45

Min resväska är ännu inte uppackad

Jag spenderade mina pengar på godis, i stort sett. Kunde knappt bära skiten till kassan, och jag fick nästan springa sista biten eftersom det höll på att falla ur min famn. Vi hade ingen korg, för "vi ska ju inte köpa något". Men jag betalade inte mest av oss tre.
Efter att nöjt ha packat ner mina fynd i en påse, köper jag, för att liksom balansera upp det hela, en tidning. Shape. He he he.. Ja.

Nu mjukisbyxor, ett stort glas vatten och religion.

2009-11-02 @ 12:09:58

Christmas Set

Sexy Christmas Set SEK 499, Calvin Klein - NELLY.COMSexy Christmas Set SEK 499, Calvin Klein - NELLY.COM

 2009-11-01 @ 16:49:16

Polen

För den som undrar så var jag i poo land tillsammans med oliver och elina.
Vi red på ett stuteri och hade kunnat välja och vraka i hästar, i stort sett, men i litet sätt så nöjde vi oss med dem som fanns i stallet (och det visade sig funka skitbra). Vi åt ganska mycket där också.
Sedan åkte vi tåg tvärs över Polen och befann oss sedan i en liten stad där morbror bor. Där åt vi.
Han körde oss också till Gdansk så att vi skulle få se annat och sen vi åt där med.

Jag har bilder med, men relationen mobil-människa är inte bra just nu. Därför kommer de upp en annan gång.

Min katt låter konstigt nu, så jag kanske ska umgås lite med den så att den slutar låta.

RSS 2.0