2010-11-30 @ 21:10:24

301110

Det har hänt så mycket på senaste tiden att jag rent av inte haft något roligt att skriva om. Måste dock säga att jag fått lite tur på en annan front idag, så vi får se vad som händer inom de närmsta dagarna.
Idag har jag och O försökt hitta på lite roligt och kvällen avslutas med avsnitt av the Walking Dead och en godis eller två.
Hörs!

2010-11-29 @ 11:13:38

Jag förstår inte


Jag mår illa av folk som bara bryr sig om sig själva. Jag mår illa av folk som inte visar respekt för andra och som inte ens kan, vill eller bryr sig om att ta kontakt med ägaren till den katt de nyss körde på. Även om man inte bryr sig om djur kan just den katten betyda väldigt mycket för någon. Är det inte större än ett rådjur är det inget att bromsa för, tydligen. Jag hoppas att du lever ett ensamt och förjävligt liv, för hur fan kan du stå ut med dig själv?

2010-11-28 @ 10:26:32

Att dricka litervis med julmust fast det inte ens är decemberI fredags var det dags för mig och carro igen - vi tjöt och hejade framför tv:n samtidigt som vi åt. Att äta är något vi är riktigt bra på.
Igår blev det riktig lyx här hemma. Lussekatter bakades, Tobbi fick en fet tiokilossäck med mat (han blev rädd för kattbilderna på den och fluffade upp svansen) och jag satte upp en fin julstjärna i fönstret.
Idag kommer jag säkert skynda över till affären för att köpa tre flaskor julmust. Igen.


2010-11-26 @ 13:50:13

En domherrehistoria


Satt i min varma grop i soffan när det dunkade till i fönstret och jag ser hur en liten ihopkrupen fågel faller ner mot marken. Det var så hjärtskärande att se honom ligga där på den iskalla snön, alldeles hjälplös om katten skulle komma, så därför drog jag på mig skorna och pulsade skyndsamt ut för att rädda vad som räddas skulle. När jag var tre meter från pippin ser jag att grannen står ute och pysslar med sitt och får givetvis syn på mig, så jag sträcker på mig lite osyldigt, tittar mig omkring och böjer mig ner, kastar en snabb blick på kvinnan som står där och kisar på mig över sin tända cigarett, och gräver efter något i snön, tar upp det och gömmer det innanför jackan. Därefter pulsar jag tillbaka i snön igen, med ett fullkomligt friskt sinne och en fågel rikare.

Och sen då? Läste att om småfåglar krockar med fönster så uppstår en blödning under pannbenet och det är detta blod som trycker på de delar i hjärnan som ansvarar för flygning och balans. Får pippin sitta i ett tyst och mörkt (och relativt varmt) litet utrymme ett tag, så går blodet tillbaka snabbare och fågeln blir förhoppningsvis sig själv igen (om nu inte något är skadat). Eftersom ingenting verkade skadat och han klämde krampaktigt med sina små klor om min hand, så antog jag att han bara behövde lite lugn och ro för att nyktra till.

Därefter flög han iväg igen, dock aningen vingligt, men han flög.

2010-11-25 @ 21:07:35

Det blir aldrig varmt i den sjön


2010-11-25 @ 20:51:15

Om man tittar riktigt snabbt på den här bilden så ser det nästan ut som Oliver.

Foto från djurparken i somras.


2010-11-25 @ 20:45:22

Summerlovin'


 2010-11-25 @ 15:18:19

Where do we go from here?


Olle alltså.
Olle Hedberg - Exit.

2010-11-23 @ 18:32:36

Babyface


När jag och en bekant satt i bilen och åkte någonstans och han frågade om jag skulle skaffa barn om ett år (det var ju lagom, sa han) satte jag i halsen, kastade mig på rutan och ville fly, så nu vet ni ungefär hur det ligger till. Så eftersom folk tror att jag har bebislängtan så väljer jag mina ord noga nu. Men andras barn tycker jag om. =)

Jag hängde på Maria & Robin som en fästing när de skulle in till stan för ultraljud och tillväxtkontroll, men var osäker på om jag skulle få vara med inne i rummet. "Jag tog med mig min lillasyster hit, hoppas att det inte gör nåt" sa Maria till.. hon med ultraljudsmojängen. Och det var inga som helst problem! Jag fick till och med första parkett så att jag skulle se allt som försiggick. Tja.. jag såg ett huvud, ett huvud till och en liten mage.. Sen tyckte jag att jag såg en glad liten gubbe, men det var nog inte så.

Nu i efterhand.. Maria, vadå lillasyster?! Vad är det för fel med storasyster? Haha.

För ett tag sedan träffade jag en kvinna som stirrade storögt på mig när hon hörde att jag jag är tjugo år gammal. Med ett kvävt skratt utbrast hon "Jag hade satt sexton år på dig. Max!".
Men då går det iallafall uppåt. När jag var sexton fick jag höra att jag såg ut som tolv.

2010-11-23 @ 11:26:36

I brist på annat att skriva om


Kisse, som aldrig någonsin - inte en endaste gång - svikit kattlådan upptäckte att man kan ha kul i snön på balkongen eftersom man kan skrapa med tassarna i den och bilda högar. Imorse upptäckte jag gul snö som han panikartat försökt dölja genom att skrapa ihop all snö som fanns runtomkring och bildat en oformlig, rätt så misslyckad, hög. Någon gång måste vara första gången.

2010-11-22 @ 21:33:59

Julklappsshoppingen som gick fel
Då kör vi ett seriöst inlägg igen (sen kan man ju diskutera hur seriöst det är att ta kort på maten innan man äter den).

Jag och Carro drog in till stan där vi röjde affärerna på fynd. Det skulle ha varit julklappsshopping egentligen, men det känns inte som att de pyntat tillräckligt än. Ingen julkänsla liksom, så det var svårt att få fram alla idéer till julklappar. Däremot har jag shoppat färdigt för i år. Heheh.

Väl i affären upptäckte vi hur fruktansvärt ansträngande det är att springa runt med påsar i händerna och fick lågt blodsockerfall o grejer. Bra anledning att få fika och spendera närmaste timmen i en soffa.

..och det är nu jag upptäcker att det enda jag ätit i dag är världens största baguette, en snickerskaka och ett par clementiner. Jag tar tillbaka allt jag någonsin sagt - jag äter inte nyttigt.

2010-11-22 @ 13:13:20

Graviditet


Jag har aldrig nånsin varit omgiven av såhär många gravida kvinnor på en gång. Förstå mig inte fel, det är såklart jätteroligt att få följa en växande mage (eller snarare typ fem) till en liten minimänniska. Lite läskigt att det ska få plats en människa i magen dock, men okej då.

Här har vi då dagens outfit (som för övrigt är tagen för typ två år sedan, men det gör väl inget?).

Tunika - Gina Tricot
Lösmage - Kudde, troligtvis från Hemtex eller liknande.


Nä, min humor när jag är trött alltså. Bäst att gå och lägga sig.

2010-11-22 @ 11:59:28

Fem just nu+
Första advent i helgen! Det är fortfarande lite svårt att få in att tiden går så fort, men jag får väl lyssna på vad kalendern säger helt enkelt. Snart jul alltså. ..och med jul kommer lussekatter och julgodis var det jag egentligen tänkte skriva. ;)
+ Jag har återigen tagit mig i skinnet och påbörjat mina morgonpromenader innan frukost och jag måste säga att det nog är det bästa med att gå upp. Sen på kvällen kan man ju sitta i soffan och trycka i sig godis, och precis när man får dåligt samvete över att man inte motionerat idag, då kommer man på att HA! Det gjorde jag visst! En timmes promenad i snö och slask imorse.
+ Jag har aldrig varit särskilt insatt i Idol förut, alltså inte sådär att jag sett varje avsnitt, utan isåfall bara audition eftersom det är kul att se när folk gör bort sig, men i år har jag faktiskt sett de flesta avsnitten just för att deltagarna är så grymma. Herre alltså.
+ Jag hade en liten svacka i allt jobbsökande ett tag för nån vecka sedan, men den verkar försvinna nu. Jag verkar acceptera att jag faktiskt är arbetslös, att det suger men att jag förr eller senare kommer att gräva mig upp ur skiten. Efter studenten hade jag inställningen att "Nu jäklar ska jag ha jobb!", men jag fattar nu. Det tar tid ibland. Tyvärr.
- Enda minuset går till mig själv för att jag inte städat. Men det är allt.2010-11-18 @ 20:28:26

Desert Fox


Stylestalker


2010-11-18 @ 19:30:18

And he kissed me till the morning light


Jag har druckit te och hängt hos en polsk vän hela dagen lång. Därefter stack jag hem i den bitande kylan och åt en och en halv portion pumpkin pie och pratade ännu mer polska. Jag önskar att jag hade en maskin som kunde teleportera mig dit jag ville, för då hade jag besökt Polen för att umgås med släkt och dricka lite mer te.

 


2010-11-17 @ 19:27:45

Sjokolad


Det blev ingen vidare träning idag, bara lite övningar för ben och rumpa, så därför tröstar jag mig (?) med lite glögg och en bit cpmörk choklad.


2010-11-16 @ 18:25:01

Your sex is on fire

Kings of Leon - Sex on Fire


2010-11-16 @ 18:10:05

Min karriär i korthet (det finns ingen längre version)


Jag kom precis hem från en arbetsintervju! Eller ja.. har hunnit käka lite cashewnötter, bläddrat i en tidning och pratat med katten däremellan. För mig är det ett lite speciellt jobb, eftersom jag aldrig brukar sätta min fot på det stället annars. Jag kommer säkert försöka övertala gästerna att man inte ska äta sån här mat och att de borde ladda ner och titta på "Supersize Me". Men det är ett jobb och det funkar för mig! =)

Helt logiskt är min chans att få jobbet rätt liten, anser jag. Men det kan ju ioförsig vara för att min karriär började så fruktansvärt.. stabilt.. på ett företag som en månad efter min "anställning" plötsligt la ner kontoren för att den löneansvarige tagit alla pengar och stuckit. Var är han nu? liksom. Var är mina pengar? Och de som jobbade där alla dessa månader - var är deras pengar? Kan också tillägga att de som startade företaget har rötter i ett visst busigt MC-gäng som börjar på B och som engagerar sig i organiserad brottslighet. Tjo! :D

Så.. No more telefonförsäljarjobb for me.


2010-11-16 @ 10:18:09

Blackandsilver


Först ett plyometrics-pass och därefter en powerwalk - alltså två timmars
träning igår. Och visst känns det fint i ben och rumpa idag!
Carro kom över för både promenad och fika och därefter övertalade hon mig att fixa
hennes naglar, haha. Nåja, nån gång måste vara den första.

 


2010-11-13 @ 16:25:19

Nobody said it was easy


Olle Hedberg - The Scientist


2010-11-12 @ 14:32:59

Då allt känns rätt

 


2010-11-12 @ 13:35:22

Far är rar, mor är en orm

Glömmm inte! OBS OBS! Fars dag på söndag.

Nä, jag tänkte bara påminna, liksom. Själv hade jag tänkt fira far med lite Key Lime Pie. Igen. Man kan inte äta det för ofta, tro mig.


2010-11-12 @ 13:26:32

Itisnevergoingtowork


Katten har rastats, den fegisen, lunchen har blivit uppäten och jag planerar redan vad jag ska gotta mig i ikväll till Idol. Varm choklad med marshmallows, chailatte, glögg, ostbriska.. Det finns mycket att välja mellan.


2010-11-12 @ 12:15:19

DesignMeJag älskar dem! Tänk dessa till ett stilrent, ljust sovrum med trägolv och sprakande öppen spis.
Påslakan härifrån.


2010-11-11 @ 16:21:38

Hey, Santa..?


Tänk er den här.. och så jag!
529 enkronor /Chicy.se

2010-11-11 @ 14:56:39

Cantgetenough

 

Bläddrar igenom Signes alla bloggar, gamla som nya, om och om igen. Snygga människa!


2010-11-11 @ 13:39:01

Don't give up on me, I won't give up on you


Michael Franti - Say Hey (I Love You) & Hey World - Don't Give Up


2010-11-11 @ 10:24:04

Ånejånejånej


Asos.com
har fri frakt till Sverige idag. Tänkte att jag var tvungen att köpa.. nej, jag menar berätta det för er.


2010-11-10 @ 18:14:30

Glogg is good


Träningsvärk! Rumpa och ben var det som led sig igenom ett svettigt pass igår.
Nu plötsligt fick jag en sån stark längtan efter att bläddra i ett rykande färskt modemagasin, eller åtminstone en skvallerblaska, och dricka chai latte. ..eller glögg! Glögg är bra. Glögg är gott.2010-11-10 @ 14:41:00

Det börjar bli dags.

 

 


2010-11-10 @ 10:45:00

Planer


Prisa dagen - jag har faktiskt lite planer för idag! Ska bland annat röra på mig extra mycket idag genom att ta en promenad och sedan blir det work out. Känn på den! Känns som att min kropp kommer att få en chock av all motion, så det kanske vore bra att lägga upp såna före- och efterbilder. Min kropp kanske genomgår en förändring på den lilla tiden, haha.

I wish.


2010-11-09 @ 22:28:34

Oj, ett argt inlägg.

Skrev och raderade ett inlägg om hur förbannad jag är och om hur jag skäms över människan och våra beteenden, hur ytliga vi är och så fruktansvärt korkade. Kan tilläggas att alla inte är lika löjligt egocentriska, men överlag är vi ju alla likadana. Åh, jag är så besviken. :(

Smartaste djuret i världen? My ass.


2010-11-09 @ 14:08:38

UpdateDet gäller att roa sig om dagarna. När jag vaknade jublade jag åt snön, men jag har fortfarande inte varit i kontakt med den. Eller jo.. fick ju en snöboll kastad på mig i köket tidigare idag, men inte mer än det.

Men den är ju fin att titta på från avstånd iallafall.

2010-11-09 @ 13:58:48

091110

 


Jag är fast. Har bara sett två avsnitt, men jag väntar otåligt på nästa. Riktigt fina effekter och spänningen släpper inte för en enda sekund. The Walking Dead.

2010-11-07 @ 20:28:22

Paris vs New York

  

 


 

parisvsnyc.blogspot.com


2010-11-07 @ 19:02:23

Rum & Cola
Halv tre inatt var vi hemma efter fest i Gbg. Kul folk, som vanligt =) Var snäll som agerade chaufför dessutom.

Efter att ha ätit frukost idag, snäppet senare än vanligt, drog vi in till stan en stund, och väl där hittade jag två plagg jag mer än gärna skulle bära just nu - flanellskjortan och army-inspirerade ulltröjan. Den sistnämnda följde med hem. ;)

Har desutom äntligen färgat håret, haha.

2010-11-05 @ 14:44:01

051110


Jag och Oliver tänkte lyxa till det lite ikväll. Han står för maten och jag står, självfallet, för efterrätten. Den är klar, den står i kylen och den ser d-e-licious ut.

Fast innan allt gottande blir det träning. Ab Ripper X, hur låter det tycker ni? Min mage (som faktiskt innehåller en jäkla massa muskler! ..som inte syns, alltså) grymtar redan av all träningsvärk som komma skall.

2010-11-03 @ 15:20:13

Värme!Jag skulle inte ha något emot att få en resa till London så att jag skulle kunna köpa dessa prylar. Det ena paret ser ut som bäbistofflor, men spela roll. ;)

Alles från accessorize.

2010-11-03 @ 14:42:20

Måndag gör jag ingenting. Tisdag ser jag mig omkring. Onsdag går jag ut och vankar.

Jag har hittat den. Ååh, så fin! Söt och het på samma gång - Nyårsklänningen. Passar perfekt! Jag tror till och med att de har sytt den efter mig.

Okej. Var en runda i stan idag för att hitta en present och ärligt talat är jag rätt kass på det. Eller superbra, beror på hur man ser det. Vill ju inte köpa första bästa sak, utan jag vrider och vänder på den, sätter mig in i födelsedagsbarnets tänk och funderar. Kommer den verkligen att funka? Till sist gav jag upp och kom på en mycket bättre, aningen vuxnare, lösning.


2010-11-03 @ 14:32:15

MacaronsIgår gav jag mig på skiten igen. Jag tog fram alla ingredienser, vägde dem noga och hällde upp dem i små skålar á la matlagningsprogram. Jag har aldrig någonsin varit så nervös och exhalterad på samma gång när jag bakat förut som jag var igår. Förut har jag bara misslyckats med marängerna, så den här gången var jag tvungen att få till det. Allt gick lysande - koka upp sockerlag till exakt 118 grader, vispa marängen i 15 minuter, spritsa försiktigt... - tills de hade varit i ugnen en stund. Vad. Gör. Jag. För. Fel?

Igår ägnade jag alltså fem timmar åt någonting som inte är mycket att titta på, utan isåfall bara smakar helt okej.

Och slutresultatet? Det får ni inte se.


2010-11-01 @ 13:27:55

I put some new shoes on

Varför inte testa något nytt? tänkte jag och köpte de här.

RSS 2.0